Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Direktorica DOBE Večerova nominiranka za gospodarstvenika Štajerske 2018

Večer že tretjo leto zapored izbira osebnost Štajerske in tako izpostavlja dobre zgodbe. V kategoriji gospodarstvenik Štajerske 2018 je letos nominirana tudi direktorica DOBE, Jasna Dominko Baloh.

Spoštovani uredniki in novinarji,

Večer že tretjo leto zapored izbira osebnost Štajerske in tako izpostavlja dobre zgodbe. V kategorijigospodarstvenik Štajerske 2018 je letos nominirana tudi direktorica DOBE, Jasna Dominko Baloh.

Druga dva nominiranca v isti kategoriji staMarko Drobnič, predsednik uprave družbe Talum Kidričevo in Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja.

Žirija bo zmagovalca izbrala danes le nekaj ur pred svečano podelitvijo, sestavljajo joIvan Lorenčič, ravnatelj II. gimnazije, Andraž Stožer, zdravnik in raziskovalec, Gorazd Bende, direktor Poslovne cone Tezno, Metod Dolinšek, sekretar Rdečega križa Maribor, Rudolf Moge, nekdanji politik, Peter Tomaž Dobrila, producent, in Matija Stepišnik, odgovorni urednik Večera.

Svečana podelitev bo potekala danes, 13. decembra 2018, s pričetkom ob 18. uri v Kazinski dvorani Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

Več v današnjemVečerovem članku.

DOBA je s širjenjem znanja pričela pred 28 leti. Pri uvajanju novih tehnologij v pedagoški proces so pionirji v slovenskem visokošolskem prostoru, edinstveni online študij je eden največjih razvojnih dosežkov DOBE. Ob mednarodni akreditaciji UNIQUe je DOBA Fakulteta kot prva visokošolska institucija v Sloveniji in širši regiji pridobila še mednarodni certifikat EOCCS.

Devet mednarodno primerljivih visokošolskih programov prve, druge in tretje stopnje s katerimi so prisotni v Sloveniji in na tujih trgih, preko 1000 študentov letno, ki študirajo v 46 državah sveta, preko 4100 diplomantov, pedagoško inoviranje, nenehen razvoj in inoviranje, praktično naravnani programi z odličnimi profesorji ter okrepljeno znanstveno raziskovalno delo Dobo danes uvršča v eno izmed največjih, odličnih, najambicioznejših in mednarodno primerljivih ustanov v Sloveniji in širše.

Pozdrav iz Dobe,

Polona BalohSLUŽBA ZA ODNOSE Z JAVNOSTMIT+386 (0)2 228 38 59M+386 (0)41 257 467

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!