Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Pošta Slovenije je za Ilko odprla poseben naslov, kamor ji lahko pišejo navijači

Med dolgo in zahtevno smučarsko sezono, polno potovanj in odsotnosti od doma, bodo navijači Ilke Štuhec odslej svojo najljubšo športnico podpirali na poseben način. Od danes naprej ji lahko namenijo pismo v obliki risbe, besedila ali razglednice, in ga naslovijo na poseben naslov, ki ga je za Ilko odprla Pošta Slovenije. Ilka Štuhec bo pisma prejela v fizični obliki ter med pošiljatelji večkrat izbirala nagrajence.

Ilkina pošta, Hitra cesta 1, 2002 Maribor

Pošta Slovenije je za Ilko odprla poseben naslov, kamor ji lahko pišejo navijači

MARIBOR, 13.december 2018–Med dolgo in zahtevno smučarsko sezono, polno potovanj in odsotnosti od doma, bodo navijači Ilke Štuhec odslej svojo najljubšo športnico podpirali na poseben način. Od danes naprej ji lahko namenijo pismo v obliki risbe, besedila ali razglednice, in ga naslovijo na poseben naslov, ki ga je za Ilko odprla Pošta Slovenije. Ilka Štuhec bo pisma prejela v fizični obliki ter med pošiljatelji večkrat izbirala nagrajence.

Navijači so močni motivatorji za športnike. Kako glasno navijanje spodbudi tekmovalce, lahko vsak občuti na športnem prizorišču.Njihova podpora je še posebej dobrodošla v tistih trenutkih pred in med tekmami, ko so športniki sami. Zato je Pošta Slovenije letos odprla poseben naslov:Ilkina pošta, Hitra cesta 1, 2002 Maribor, kamor lahko svoje spodbudne besede v obliki pisem, razglednic, najmlajši tudi v obliki risbic, pošljejo Ilkini največji navijači.

Ilki veliko pomeni, da bo ta sporočila dejansko lahko prijela v rokosaj soosebna sporočila veliko bolj osebna, ko pridejo po klasični pošti.Glede nato, koliko trudasama vlaga v treninge, se zaveda, da je za tako zapisanimi besedami premislekin da bodo besedeizbrane posebej zanjo, motiviin risbice papovezani z njo. Na ta način bodo lahko navijači spodbudili neverjetno športnico, ki po vrnitvi po poškodbi potrebuje tudi vso njihovo podporo.

Pošta Slovenije bo poskrbela, da bodo prispele pošiljke hitro Ilko ujele na njeni poti med tekmovalno sezono. Prav tako bo poskrbelaza nagrade, ki jih bodo vsake tri tedne podelili skupaj z Ilko.

Pošta Slovenije

Služba korporativnega komuniciranja

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!