Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NOVI FIAT 500 BY REPETTO, DOTIK ČISTE ELEGANCE

Eleganca in dostojanstvenost, ekskluzivnost in tradicija. Fiat 500 in Repetto sta združila moči in vdahnila življenje novi posebni seriji modela Fiat 500 by Repetto. Izjemen dvojec, ki vas zapelje v nežen ples gracioznosti in elegance.

NOVI FIAT 500 BY REPETTO, DOTIK ČISTE ELEGANCENovi Fiat500 by Repetto, dotik čiste elegancePosebna serija modela Fiat500 v sodelovanju s francosko blagovno znamko RepettoIzjemen dvojec, ki zapelje v nežen ples gracioznosti in eleganceZa ogled slik obiščite spletno stran:http://www.fiatpress.fr/gallery/detail/1672

Eleganca in dostojanstvenost, ekskluzivnost in tradicija. Fiat500 in Repetto sta združila moči in vdahnila življenje novi posebni seriji modela Fiat500 by Repetto. Izjemen dvojec, ki vas zapelje v nežen ples gracioznosti in elegance.

Fiat500 ostaja zvest svojemu izročilu, obenem pa se pojavlja v popolnoma novih podobah, in se svojim edinstvenim videzom povezuje s priljubljenimi vrhunskimi blagovnimi znamkami. Rezultat tega je izjemen izbor posebnih serij, ki predstavljajo nove možnosti raziskovanja vsakemu navdušencu urbanega – od mode do prestižnih jaht in umetnosti, od zdaj tudi do plesa.

Posebna serija Fiat500 by Repetto je najnovejši poklon legendarnemu Fiatu in je ena od posebnih izdaj, izdelanih v zadnjih letih v sodelovanju s prestižnimi partnerji, kot sta Riva in Guerlain.

Prefinjenost, eleganca in visoka tehnologija – novi Fiat500 by Repetto simbol italijanske ustvarjalnosti zapelje v prihodnost. V središču je preobleka v barvi Bordeaux Opera, ki ji je na stebričku dodana elegantna silhueta plesalke, električna pomična steklena streha prinaša v notranjost veliko svetlobe, zunanjo podobo pa zaokrožajo lita platišča.

Eleganca se nadaljuje tudi v notranjosti, in sicer z brezčasnimi očarljivimi detajli ter s prefinjenim usnjenim oblazinjenjem Poltrona Frau v barvi tobaka. Slonokoščena notranjost se čudovito staplja z armaturno ploščo v barvi Bordeaux Opera.

Ta Fiat500 je opremljen še z ekskluzivnim darilnim paketom Repetto, ki vsebuje par baletnih copat Repetto, obesek za ključe Repetto in parfum Repetto.

Na voljo bosta dva bencinska motorja in dva menjalnika: s štirivaljnim 1,2-litrskim motorjem z močjo 51kW (69KM) in ročnim menjalnikom ali samodejnim menjalnikom Dualogic in dvovaljnim motorjem TwinAir z močjo 63kW (85KM).

Fiat 500

Fiat500 je ugledal svet leta1957 in z leti postal pojem avtomobilske demokratizacije v Italiji, leta2007 pa je bil zasnovan na novo in predstavljen je bil novi model. Ta je hitro postal svetovni fenomen, prodanih je bilo namreč že dva milijona vozil. Fiat500 je naprodaj v več kot stotih državah po svetu, več kot 80odstotkov avtomobilov je prodanih zunaj Italije. Model 500* je od leta2013 številka ena po prodaji v Evropi, do konca leta2017 je njegov tržni delež znašal 14,6odstotka.

Ta čedalje večja uspešnica je v prvih devetih mesecih leta2018 presegla svoje prodajne rekorde v Evropi. Po svetu je bilo prodanih dva milijona vozil, od predstavitve julija2007 jih je bilo v Franciji prodanih 200.000.

Ena od skrivnosti nenehnega svetovnega uspeha je stalni razvoj modela Fiat500, kar dokazuje že trideset zaporednih posebnih serij Fiatovih modelov v zadnjih enajstih letih. Nikakor ni naključje, da model Fiat500 že od nekdaj postavlja merila.

*Skupaj za modela Fiat500 in Abarth500.

Repetto

Na pobudo svojega sina Rolanda Petita, je Rose Repetto leta1947 odprla majhno delavnico za izdelovanje plesnih čevljev na ulici Rue de la Paix22, le nekaj korakov od pariške opere. Njeni spretno in z občutkom narejeni izdelki so čez noč postali uspešnica. Plesalci iz Francije in pokrajine Navara so trumoma drli v njeno prodajalno, kar je ime Repetto uveljavilo v svetu plesa.

Leta1956 je Brigitte Bardot vstopila v prodajalno z enim samim namenom – najti čevlje, lahke kotdemi-pointes, ki jih je nosila, a še lepše in bolj ženstvene. Tako je gospa Repetto nove baletne copate ustvarila s tehniko, ki jo je navdihnil način prilagajanja copata plesalki: s šivano peto. Narejen je bil prvi baletni copat Repetto, od samega začetka sinonim za eleganco in privlačnost.

Repetto še danes predstavlja ime poželenja imenitnih strank tako pri plesalcih kot oboževalcih tega edinstvenega sveta. Repetto je danes priznana prestižna francoska blagovna znamka, ki se je uveljavila s svojimi visokimi merili in iskanjem odličnosti, ne da bi se oddaljila od ustvarjalnosti klasičnega plesa. Pri Repettu se razkošje začne v delavnicah v okrožju Dordogne, kjer domujeta izjemna obrt in trajna pristna kakovost.

Nenehno odkrivanje značilnosti znamke Repetto in visok nivo strokovnega znanja se kažeta v vseh linijah njihovih izdelkov (obutev, oblačila, torbice in drugi modni dodatki) in v vedno očarljivih ter ekskluzivnih prodajalnah.

Foto: Fiat

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!