Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Večerova gospodarstvenica Štajerske 2018 je direktorica DOBE, Jasna Dominko Baloh

S ponosom vam sporočamo, da je za Večerovo gospodarstvenico Štajerske bila izbranadirektorica DOBE, Jasna Dominko Baloh.

Spoštovani uredniki in novinarji,

S ponosom vam sporočamo, da je za Večerovo gospodarstvenico Štajerske bila izbranadirektorica DOBE, Jasna Dominko Baloh.

V kategoriji gospodarstvenik Štajerske sta bila nominirana tudi Marko Drobnič, predsednik uprave družbe Talum Kidričevo in Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja.

Obrazložitev žirije:

Jasna Dominko Baloh je direktorica in lastnica poslovne skupine Doba, v okviru katere so višja strokovna šola, jezikovni center in središče za samostojno učenje ter borza znanja. Je ustanoviteljica edinega slovenskega visokošolskega modela online izobraževanja z dvema mednarodnima akreditacijama. Prejela je najvišje državno priznanje Republike Slovenije za uspešno vzgojno-izobraževalno, inovacijsko in organizacijsko delo na področju izobraževanja odraslih in priznanje Andragoškega centra Slovenije za prizadevanje pri razvijanju kakovosti izobraževanja odraslih. Pri delu jo zaznamujejo jasna vizija, energija, empatičnost, optimizem in usmerjenost k ciljem, pri čemer se zaveda, da je dobra delovna klima ključ do uspeha v vsaki organizaciji. Ta daje tudi rezultate, saj 35 zaposlenih ustvari okoli 1,3 milijona evrov letnih prihodkov.

Nagrajenci ostalih kategorij Večerove osebnosti Štajerske so:

·dr.Matjaž Perc, Večerov znanstvenik Štajerske 2018

·Edward Clug, Večerov kulturnik Štajerske 2018

·Tina Trstenjak, Večerova športnica Štajerske 2018

·Branko Maček, Večerov humanitarec Štajerske 2018

·Matjaž Kek, Večerova osebnost Štajerske po izboru bralk in bralcev

Poleg novinarjev Večera so v žiriji sodelovalidr. Andraž Stožer, raziskovalec in zdravnik,Gorazd Bende, gospodarstvenik,Ivan Lorenčič, ravnatelj,Metod Dolinšek,sekretar RK Maribor,Rudolf Mogenekdanji politik,Peter Tomaž Dobrila, producent in kulturnik.

Večerovo osebnost Štajerske so letos izbirali že tretjič, svečana podelitev je potekala včeraj v Kazinski dvorani Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

Več vVečerovem članku.

Polona BalohSLUŽBA ZA ODNOSE Z JAVNOSTMIT+386 (0)2 228 38 59M+386 (0)41 257 467

Foto: Doba

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!