Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ZDRAVKO ČOLIĆ

Novoletno darilo za vse slovenske oboževalce

ZDRAVKO ČOLIĆ

Novoletno darilo za vse slovenske oboževalce

Priljubljeni pevec Zdravko Čolić se že veseli prihajajočih praznikov. Čeprav so ti načeloma delovni, sploh koncert za silvestrovo, pa rad novo leto preživlja v krogu svoje družine in prijateljev. "Božič je zame vedno bil nekaj posebnega, ker ga praznujem v krogu družine in se najdražji zberejo skupaj. Novo leto pa je koledarsko pomemben praznik.Toje zelo lepo obdobje v letu, ko smo vsi praznično razpoloženi in vse je nekako bolj svečano, okrašeno, ljudje so veseli in nasmejani. Kupujemo darila in trudimo se, da ljudi okoli nas in najbližje razveselimo", je zaupal Čolić, ki na veliko že snuje tudi načrte za leto 2019. Letobo izjemno delovno, saj je megazvezdnik sredi velike turneje Ono malosreče, kjer niza razprodane koncerte kot po tekočem traku, v sklopu turneje pa se bo ustavil tudi pri nas intocelo za valentinovo, 14.2. v Stožicah. Da je Čolić prava senzacija priča dejstvo, da je bilo samo v prvem tednu prodanih že neverjetnih tisoč vstopnic za njegov koncert pri nas, pevec pa se veseli, da bo dan zaljubljenih preživel s kar 12.000 Slovenci. Ker ima zelo rad praznični duh, pa je poskrbel za pravo presenečenje, saj lahko vsi člane Petrol klub kartice kupite vstopnice za njegov koncert v Stožicah kar 10% ceneje.

"Vsako leto pusti za sabo nek suma sumarum\". Nisem človek, ki bi razmišljal o tem, kaj je bilo, temveč razmišljam o tem, kaj bo. Vseeno se mnogokrat v družbi prijateljev spomnimo nekaterih lepih vstopov v novo leto, ki smo jih doživeli. Nekateri so bili delovni, nekateri ne, odvisno od leta. Moram pa priznati, da je bilo med njimi nekaj res lepih vstopov v novo leto, ki niso bili delovni,toje del naše mladosti in naših druženj še v času stare Jugoslavije. Po drugi strani pa je nastopanje, sploh v zadnjih letih, postalo zelo pomembno, iz ene strani zato, da se imajo ljudje lepo, po drugi strani pa, da dobijo delo tudi ljudje, ki so zaposleni v tej branži in tako se mi zdi, da smo našli neko skupno rešitev", je še dodal Zdravko Čolić, ki želi vsem lep vstop v leto, ki prihaja, predvsem pa si želi poleg zdravja,srečein miru, tudi čim boljše materialne pogoje za vse ljudi.

ZDRAVKO ČOLIĆ VABI:

https://youtu.be/adWnEExGoXU

Zdravko Čolić prihaja na tiskovno konferenco v Slovenijo konec januarja.

Pri nakupu vstopnic ne spreglejte, da je organizator, Next Events pripravil tudi posebne VIP in valentinove pakete, več informacij pa najdete na Eventim.si in na uradnem dogodku na Facebooku:http://bit.ly/2F8qwVI

Pesmi iz novega albuma najdete na linku (SAMO ZA MEDIJE!):

agencija.ekskluzivno.si/PRESS

Za objavo se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

Foto: Agencija Ekskluzivno

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!