Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Kmalu prišel bo med nas, stari dobri dedek Mraz

V Europarku Maribor že nestrpno pričakujejo obisk tretjega dobrega moža – dedka Mraza. Obiskovalce največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije bo stari mož s sivo kučmo in belo brado pozdravil tik pred koncem letošnjega leta, in sicer v petek, 28. decembra, ob 16.30.

Kmalu prišel bo med nas, stari dobri dedek Mraz

V Europarku Maribor že nestrpno pričakujejo obisk tretjega dobrega moža – dedka Mraza. Obiskovalce največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije bo stari mož s sivo kučmo in belo brado pozdravil tik pred koncem letošnjega leta, in sicer v petek, 28. decembra, ob 16.30. Pred njegovim prihodom si bodo lahko na osrednjem prireditvenem prostoru vsi zbrani ogledali predstavo Babica Zima gre na jug. Obiskovalci bodo priča prigodam miške, ki želi babico Zimo, ki je ključe narave predala deklici Pomladi in odletela na zaslužene počitnice v južne kraje, pripeljati nazaj. Po predstavi bo dedek Mraz poskrbel, da se bodo vsi mladi po srcu lahko z njim tudi fotografirali. Pred in po njegovem obisku pa lahko obiskovalci poskrbijo še za manjkajoča praznična darila. Tako Europarkov božično-novoletni sejem kot tudi številne prodajalne namreč vse do zadnjega letošnjega dne ponujajo raznolike ideje za praznična obdarovanja. Do božičnega večera imajo obiskovalci tudi še čas, da darila, nakupljena pri njih, brezplačno zavijejo, medtem ko bo najmlajše obiskovalce vse do 31. decembra razveseljevala brezplačna vožnja s prazničnim vlakom.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 801.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Verena Wegscheider

Public Relations

SES Spar European Shopping Centers GmbH

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Verena Wegscheider@ses-european.com

Tel. 0043 662 4471 7110, Mobil: 0043 664 2650 450

Foto: IPPR

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!