Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Sporočilo za javnost: V času božično-novoletnih praznikov bo v slovenskih naravnih zdraviliščih zopet zelo pestro in živahno!

V času božično-novoletnih praznikov bo v slovenskih naravnih zdraviliščih zopet zelo pestro in živahno!

Sporočilo za javnost!

V času božično-novoletnih praznikov bo v slovenskih naravnih zdraviliščih zopet zelo pestro in živahno!

V slovenskih naravnih zdraviliščih (SNZ) pričakujemo zelo dobro zasedenost, v nekaterih zdraviliščih bodo kapacitete v celoti zapolnjene, povpraševanje po zadnjih sobah pa je tudi še zelo intenzivno, zato si obetamo tudi več gostov kot v preteklem letu. Številni in pestri animacijski programi in kulinarični užitki so namenjeni vsem starostnim skupinam, rajali in razvajali se bodo tako domači gostje, ki v nekaterih zdraviliščih prevladujejo, kot tudi mnogi tuji, ki so spet številčnejši v nekaterih drugih zdraviliščih. Med tujimi bodo prevladovali avstrijski, italijanski, nemški in hrvaški gostje, rezervacije pa so prišle tudi iz rusko govorečih trgov, Balkana in celo iz Nizozemske. Da bo več kot le malo zimskega pridiha med slovenskimi termalnimi vrelci, pa bodo poskrbeli malce drugačni animacijski novoletni programi, kot na primer na drsališču v čateških termah ali celo pravo kepališče s kranjskogorskim snegom na portoroški plaži v okviru Ledenega kraljestva. Za vsak okus se bo tako našlo nekaj posebnega, kot je posebno vsako slovensko naravno zdravilišče zase. Velja se potruditi in poiskati še zadnje namestitvene kapacitete!

V priponki so podrobnosti o pričakovanjih in ponudbi za letošnje božično-novoletne praznike, ki smo jih zbrali od članov Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč.

Lep pozdrav

www.slovenia-spa.si

Iztok Altbauer

Direktor/Managing Director

Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč

Slovenian Spas Association

Teharska cesta 40 | SI-3000 Celje | Tel.:+386 3 544 21 11| Fax:+386 3 544 28 19

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!