Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Naslednja štiri leta bo občino Izola vodil Danilo Markočič

Pravkar se je zaključila 1. redna oz. konstitutivna seja Občinskega sveta Občine Izola na kateri je bil potrjen novi župan Občine Izola Danilo Markočič in mandati članov občinskega sveta.

SPOROČILO ZA JAVNOST

Naslednja štiri leta bo občino Izola vodil Danilo Markočič

Izola, 20. december 2018 – Pravkar se je zaključila 1. redna oz. konstitutivna seja Občinskega sveta Občine Izola na kateri je bil potrjen novi župan Občine Izola Danilo Markočič in mandati članov občinskega sveta.

Na prvi redni seji se je konstituiral Občinski svet Občine Izola po tem, ko je bilo ugotovljeno, da je prisotnih več kot polovica izvoljenih svetnikov občinskega sveta in hkrati končal mandat prejšnjemu občinskemu svetu in županu. Sledili sta poročili Občinske volilne komisije in Posebne občinske volilne komisije ter imenovanje začasne mandatne komisije za potrditev mandatov članov občinskega sveta in ugotovitev izvolitve župana.

Naslednja štiri leta bo občino Izola vodil Danilo Markočič, ki je v pozdravnem nagovoru poudaril, da je v prihodnje ključno skupno delo za dobrobit Izole. Na koncu je občinski svet imenoval stalno delovno telo občinskega sveta - Komisijo za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja.

Kabinet župana - Gabinetto del Sindaco

Martina Miklavčič Šumanski

tel: +386 5 66 00 138

gsm: +386 41 288 703

e-mail: martina.miklavcic-sumanski@izola.si

Foto: Občina Izola

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!