Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Simfonic voices: Prepletanja

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP) jutri vabi na zadnji letošnji koncert mednarodnega cikla vokalne in instrumentalne glasbe Simfonic voices.

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP) jutri vabi na zadnji letošnji koncert mednarodnega cikla vokalne in instrumentalne glasbe Simfonic voices.Jutri, 22.12.2018, ob 20. uri bodo v galeriji Frančiškanskega samostana sv. Ane v Kopru nastopili in prepletali glasbene pripovedi z bodočo, zdajšnjo in preteklo generacijo zbora APZ UP, Komorni zbor Aegida in Vokalna skupina Karina.Celoten napovednik je objavljenTUKAJ.Pred koncertom bosta APZ UP in KZ Aegida pod vodstvom dirigenta Ambroža Čopija z nekaj božičnimi skladbamiob 19. uri nastopila še na koprskem Titovem trgu v okviru dogajanj Čudolandije.Za dodatne informacije in izjave sta vam na voljo Ambrož Čopi, dirigenti in umetniški vodja APZ UP, na elektronskem naslovuambroz.copi@gmail.comoz. na telefonski številki 040 900 012 in Sanja Đukić, predsednica ADUP, na elektronskem naslovusanja.dukic@soup.sioz. na telefonski številki 041 291 454.Za objavo se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

--

Eleonora Jenko,predstavnica za odnose z javnostmi ŠOUPGSM: 041 279 783Tel:00386 5 662 62 24e-mail:eleonora@soup.siwww.soup.siIFacebook ŠOUPIInstagram ŠOUP

Foto: Foto: arhiv APZ UP, KZ Aegida, VS Karina

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!