Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Novi seriji na TV3 - od 26.12. vsak delovnik zvečer

Na TV3 smo poskrbeli za praznično presenečenje. Že od 26.12. bo namreč vsak delovnik zvečer v znamenju svežega, zabavnega igranega programa.

Na TV3 smo poskrbeli za praznično presenečenje. Že od 26.12. bo namreč vsak delovnik zvečer v znamenju svežega, zabavnega igranega programa. Na redni spored namreč prihajata novi novozelandski seriji Gremo dekleta in Nezaslišano bogastvo. Seriji sta bili izjemno uspešni, zato ne dvomimo, da bosta navdušili tudi domačegledalce.

Serija Gremo dekleta ima 5 sezon po 13 epizod, Nezaslišano bogastvo pa ima 6 sezon.

Gremo dekleta in Nezaslišano bogastvo - novi seriji za zabavne večere s TV3

Na spored TV3 prihajata dve izjemno zabavni in prijetni seriji v angleškem jeziku. Od 26.12. boste tako na naši televiziji od 20.45 lahko gledali serijo Gremo dekleta, ob 21.45 pa Nezaslišano bogastvo. Seriji sta bili v Novi Zelandiji izjemno uspešni, eno so tudi predelali za ameriški trg, tako da se obetajo res zanimivi večeri.

Go Girls

Serija spremlja tri prijateljice, ki si želijo uspeti v življenju, na tej poti pa jih spremlja prijatelj Kevin.

Irene Wood, Ingrid Park in Bronwyn Turei igrajo Amy, Britta in Cody, ki so najboljše prijateljice. Pri 25-ih letih pridejo do ugotovitve, da njihova življenja niso takšna, kot so si želele. Zaobljubijo se, da bodo v enem letu postale bogate, slavne in poročene. Njihov prijatelj z otroštva Kevin jih sicer občuduje pri njihovih načrtih, a glede na to, da so zelo daleč od zastavljenih ciljev, dvomi v njihov uspeh …

Gremo dekleta je seksi, zabavna in romantična serija o treh ženskah z velikimi sanjami, ki si želijo biti srečne. Seveda bodo spoznale, da včasih tisto, kar misliš, da te bo osrečilo, ne prinese pričakovanega zadovoljstva.

Nezaslišano bogastvo

Serija prinaša dogodivščine družine West, ki se po dolgih letih uspešnih kriminalnih podvigov odloči, da je s tatvinami in podobnim opravila … Nezaslišano bogastvo pa je novozelandska komična serija, v kateri imajo glavne vloge Robyn Malcolm, Antony Starr in Siobhan Marshall. Spremljali bomo člane družine West, ki se trudi postati poštena, ko očeta Wolfganga zaprejo za štiri leta. Družina ima namreč dolgo lopovsko zgodovino, ampak zaporna kazen za moža je dovolj velik razlog, da se žena Cheryl odloči, da je tega dovolj. Pa bodo otroci - dvojčka Jethro in Van, mlajši hčerki in dedek zmogli ostati na pravi poti - to je še vprašanje!

Za vse, ki bi radi seriji bolje predstavili, imamo na voljo intervjuje z glavnimi igralci, fotografije, vsebine, …

--

Sonja Javornik

stiki z javnostmi TV3

+386 41 575 151

Foto: TV3

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!