Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Objavljena imena prejemnikov priznanj PRO PR Awards

Organizacijski odbor PRO PR konference, v sklopu katerega deluje komisija PRO PR Awards je danes objavil imena dobitnikov priznanj PRO PR Awards v kategorijah PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager in PRO PR Awards.

Objavljena imena prejemnikov priznanj PRO PR Awards

Zagreb, 8. januarja 2019 – Organizacijski odbor PRO PR konference, v sklopu katerega deluje komisija PRO PR Awards je danes objavil imena dobitnikov priznanj PRO PR Awards v kategorijah PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager in PRO PR Awards.

PRO PR Vision City je namenjen mestu države organizatorke PRO PR konference, kateri je zahvaljujoč kontinuirani komunikaciji ustvaril pozitivno publiciteto na regionalnih in mednarodnih ravneh. Glede na to, da je država organizatorka 17. PRO PR konference Hrvaška, je priznanje v tej kategoriji pripadlo mestu Mali Lošinj. Pomembnost vloge odnosov z javnostmi je že zgodaj prepoznala tudi Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, katera je za uspešno implementacijo komunikacijskih procesov v delu te hrvaške družbe nagrajena s priznanjem PRO PR Vision Manager.

V kategoriji PRO PR Awards je bilo letos nagrajeno 24 dobitnikov iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije in Nemčije. Za svoje predano delo v odnosih z javnostmi so nagrajenci iz Slovenije: Vesna Drole, vodja odnosov z javnostmi v Policiji Slovenije, Renata Lovrak, vodja korporativnih komunikacij v Ljubljanskih mlekarnah, ter Tomi Trbovc, zunanji sodelavec za odnose z javnostmi v Smučarski zvezi Slovenije. Konec lanskega novembra je bilo objavljeno, da je dobitnik priznanja v kategoriji Vision Manager tudi ugleden slovenski medijski delavec Marjan Novak.

Svečana podelitev priznanj laureatom bo 12. aprila 2019, v sklopu 17. PRO PR konference, katera bo potekala od 10. do 13. Aprila v hotelu Katarina v Selcu. Vsi dobitniki priznanj bodo za svoje delo nagrajeni z unikatnimi kipi, katere bodo za ta dogodek izdelali študentje Akademije uporabnih umetnosti iz Reke.

Program nagrajevanja PRO PR Awards je utemeljen ob praznovanju 10. Obletnice PRO PR konference leta 2012 in namenjene posameznikom, ki so na poseben način prispevali razvoju in pozicioniranju stroke odnosov z javnostmi. Do sedaj je to priznanje dobilo 147 dobitnikov iz celega sveta.

DODATNE INFORMACIJE:

Danijel Koletić

098 417 108

Daniel.key@aprioriworld.com

Foto: PRO PR

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!