Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

MUZEJ PREMOGOVNIŠTVA SLOVENIJE PONOVNO ODPIRA SVOJA VRATA

V Muzeju premogovništva Slovenije Velenje danes končujejo redna vzdrževalna dela, s katerimi že nekaj let vstopajo v novo leto, in jutri, 15. januarja, ga bodo znova odprli za obiskovalce.

MUZEJ PREMOGOVNIŠTVA SLOVENIJE PONOVNO ODPIRA SVOJA VRATA

(Velenje, 14. januarja 2019) –V Muzeju premogovništva Slovenije Velenje danes končujejo redna vzdrževalna dela, s katerimi že nekaj let vstopajo v novo leto, in jutri, 15. januarja, ga bodo znova odprli za obiskovalce.

Muzej bo tudi letos odprt od torka do sobote med 9. uro in 16.30; za nedelje in ponedeljke velja, da bodo njegova vrata zaprta. Sprejem zadnje skupineje ob 14.30.

Ogled muzeja za posameznike in družine je mogoč ob 9., 12. in14. uri oz. se priključijo skupini. Prosijo, da svoj obisk rezervirate. Rezervacije sprejemajo od 8.30 do 15. ure na tel. številkah 031 752 418 in 5870-997 in po el. poštitrgovina@rlv.si.

Obisk podzemnega dela muzejske zbirke je dovoljen za osebe starejše od 6 let. Vsi obiskovalci dobijo zaščitne površnike in čelade, priporočajo pa športno obutev. Ogled traja približno uro in pol.

Vstopnica v Muzej premogovništva Slovenije je vstopnica v svet rudarjev, kot so ga v preteklosti čutili, v njem delali in živeli številni rudarji. Dogodivščina je zanimiva za vse generacije in vse priložnosti.

Tudi letos pripravljajo veliko zanimivih dogodkov, razstav, obisk v podzemnem delu Muzeja pa je posebno doživetje – in vedno so veseli vašega obiska.

Vabijo na ogled prave podzemne pustolovščine!

Služba za odnose z javnostmi Skupine Premogovnik Velenje

Foto: SPM

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!