Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ZA TOLE KOLONO PA RES NE BI RADI OBTIČALI! FORD RANGER KAŽE, KAKO JE VLEČI 15 BIVALNIH PRIKOLIC

Poleti morajo vozniki potrpežljivo čakati za prikolico ali dvema, preden lahko prehitijo. A 15 v vrsti – ki jih za povrh vse vleče eno vozilo?

Poleti morajo vozniki potrpežljivo čakati za prikolico ali dvema, preden lahko prehitijo. A 15 v vrsti – ki jih za povrh vse vleče eno vozilo?

Le brez skrbi. Na takšno situacijo zlepa ne boste naleteli. Karavano bivalnih prikolic so sestavili pri Fordu za nov video, ki dokazuje osupljivo vlečno moč novega Rangerja.

Video prikazuje Rangerja, ki lahkotno vleče svoj 20-tonski konvoj. Ko voznik za sabo opazi avto z nestrpnim voznikom, ki bi ga rad prehitel, mu pomaha, da je pot prosta. Šele takrat se pokaže, koliko bivalnih prikolic je v karavani.

Oglejte si video:https://youtu.be/kVCgKjibR-U

Za film, ki so ga posneli na testnem poligonu Millbrook v Veliki Britaniji, so morali bivalne prikolice ojačiti z jeklenimi okvirji in vlečnimi drogovi na sprednjem in zadnjem delu.

“To je bil najpočasnejši kaskaderski prizor, ki sem ga posnel doslej – a tudi eden najzahtevnejših. Ohraniti prikolice poravnane na ozki cesti, ko je mimo peljalo drugo vozilo, je bil poseben izziv, ki resnično dokazuje Rangerjeve zmogljivosti,” je povedal natančni voznik Paul Swift, ki je sedel za volanom Rangerja.

V karavani, ki je merila skoraj 100 metrov, na njenem čelu pa je bil Ranger z 2,0-litrskim motorjem EcoBlue z 213 KM, so bile različne prikolice, vključno z modelom Airstream iz petdesetih let 20. stoletja, prikolico s hipijevsko poslikavo in prikolico za ljubitelje psov, prepoznavno po nalepkah s šapicami.

Video so v celoti posneli na zaprti progi pod nadzorom Fordovih strokovnjakov za varnost.

SUMMIT MOTORS LJUBLJANA

Flajšmanova ulica 3

1000 Ljubljana

ODNOSI Z JAVNOSTMI:

Katja Hvala

+386 (0) 1 252 51 16

katja.hvala@summitmotors.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!