Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Forum: Družba 5.0 v Sloveniji - Vabilo predstavnikom medijev

Slovensko–japonski poslovni svet v sodelovanju z družbo BTC in ob podpori Ministrstva za ekonomski razvoj in tehnologijo RS, Ministrstva za zunanje zadeve RS, Ministrstva za infrastrukturo RS, Ministrstva za šolstvo, znanost in šport RS, Državnega sveta RS ter Veleposlaništva Japonske v Sloveniji organizira Forum: Družba 5.0 v Sloveniji.

Spoštovani predstavniki medijev,

Slovensko–japonski poslovni svet v sodelovanju z družbo BTC in ob podpori Ministrstva za ekonomski razvoj in tehnologijo RS, Ministrstva za zunanje zadeve RS, Ministrstva za infrastrukturo RS, Ministrstva za šolstvo, znanost in šport RS, Državnega sveta RS ter Veleposlaništva Japonske v Sloveniji organiziraForum: Družba 5.0 v Sloveniji.

Vabimo vas, da se udeležite Foruma, ki bo potekal v sredo, 6. februarja 2019, v BTC Cityju Ljubljana, v 2. nadstropju Kristalne palače, na Ameriški ulici 8 v Ljubljani.

Dogodek bo zaradi mednarodne udeležbe potekal v angleškem jeziku.

Več si lahko preberetev priloženem vabilu in dodanih prilogah.

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite prek e-poštepress.btc@btc.siin nam sporočite, ali boste prisotni na prvem in/ali drugem delu.Sogovorniki bodo za medije dosegljivi od 12.30 do 13.30 in od 17.00 do 18.00.

Z lepimi pozdravi,

Maja OvenDirektorica sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi

Director of Market Communications and Public Relations Department

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!