Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Zdaj že tradicionalen dogodek je postal osrednja gosrsko kolesarska prireditev v Sloveniji. Lansko leto razprodan maraton bo tokrat 5. maja 2019 v Hrpeljah pri Kozini.

Udeleženci lahko izbirajo med tremi razglednimi in slikovitimi trasami po razgibanem terenu Slavnika, Čičarije in Podgrajskega ter Matarskega podolja, ki so letos dobila poimenovanja po lokalnih prebivalcih slavniških gozdov.

Zdaj že tradicionalen dogodek je postal osrednja gosrsko kolesarska prireditev v Sloveniji. Lansko leto razprodan maraton bo tokrat 5. maja 2019 v Hrpeljah pri Kozini.Udeleženci lahko izbirajo med tremi razglednimi in slikovitimi trasami po razgibanem terenu Slavnika, Čičarije in Podgrajskega ter Matarskega podolja, ki so letos dobila poimenovanja po lokalnih prebivalcih slavniških gozdov.29-kilometrska trasa Ris je odlična MTB dogodivščina za mlajše, starejše in manj zahtevne rekreativne kolesarje, srednja trasa Volk (50 km) in dolga trasa Medved (83 km) pa sta pravi izziv za različno pripravljene rekreativne kolesarje.Tokratna novost je družinska trasa Lisička (7 km), ki je izrazito nezahtevna in pretežno ravninska. Udeležencem se ne bo merilo časa in je zato primerna predvsem za družine z otroci, popolne začetnike in ostale ljubitelje rekreativnega druženja.Možnost spletne prijave in podrobnosti dogodka so na voljo nawww.mtbslavnik.si. Ne spreglejte, število prijav je omejeno na 519,prvih 150 prijavljenih selahko dogodka udeležipo posebni promocijski ceni.Tudi letos je partnerica in gostiteljica dogodka Občina Hrpelje-Kozina, podpira pa ga tudi Mestna občina Koper.-video- fotografije so v priponkiV pričakovanju objave sporočila v vašem medijuse vam že v naprej lepo zahvaljujem in vaslepo pozdravljam.Goran Sambt---Kolesarsko društvo RaketaCesta Zore Perello Godina 36000 Koper041340543www.mtbslavnik.sifacebook.com/mtbslavnikreportažni video

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!