Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ZDRAVKO ČOLIĆ NA VOLJO SAMO ŠE ZADNJIH NEKAJ VSTOPNIC ZA VALENTINOV KONCERT V STOŽICAH 14.2.2019 ob 20h

Zaradi velikega zanimanja za spektakularen valentinov koncert Zdravka Čolića v Stožicah, je bil v prodajo sproščen še zadnji kontingent vstopnic, ki pa so že skoraj pošle, zato pohitite, če si želite ogledati koncert enega izmed največjih kraljev romantike in zabave v širši regiji in doživeti neponovljivo vzdušje največjega valentinovega koncerta pri nas.

ZDRAVKOČOLIĆ

NA VOLJO SAMO ŠE ZADNJIH NEKAJ VSTOPNIC ZA

VALENTINOVKONCERTVSTOŽICAH

14.2.2019ob20h

Zaradi velikega zanimanja za spektakularen valentinov koncert Zdravka Čolića v Stožicah, je bil v prodajo sproščen še zadnji kontingent vstopnic, ki pa so že skoraj pošle, zato pohitite, če si želite ogledati koncert enega izmed največjih kraljev romantike in zabave v širši regiji in doživeti neponovljivo vzdušje največjega valentinovega koncerta pri nas. Vstopnice lahko kupite že od neverjetnih 26 eur dalje, s Petrol klub kartico pa imate še dodatnih 10% popusta na nakup vstopnic vseh kategorij. Prav tako so na voljo posebni VIP in valentinovi paketi, ki jih je za vas pripravil organizator Next Events.ZdravkoČolić,pevecsstatusommednarodnemegazvezde,bonastopilnanajvečjemvalentinovemkoncertuvSloveniji.14.2.2019,vskloputurnejeOnomalosreče\",botakodanzamagičenkoncert,kateregaponosnipokroviteljjeSchweppes.Čolić, ki niza razprodane koncerte, enega za drugim, je znan tudi po številnih mednarodnih nagradah. Zadnja je zelo prestižna, saj jealbum Ono malosrečerazglašen za Najboljši album leta, na lestvici Eurovision, glasovanje pa zajema vse izvajalce največjega svetovnega glasbenega spektakla, ki so kadarkoli stali na Evrovozijskem odru. Zdravko Čolić je razkril, da ga je novica, ki je odjeknila pred kratkim v svetovnih medijih presenetila in da se počuti počaščenega, predvsem zato, ker je prestižnanagrada izglasovana iz strani oboževalcev po vsem svetu.

VALENTINOVEGA KONCERTA SE ŽE ZELO VESELI

"Veselimsevalentinovegakoncerta",jepovedalZdravkoČolić,kipogostokratpridevSlovenijotudizasebno,daseodpočije."Slovenijajelepa.Predčasomsemdelaltudiposle,kisosenanašalinamalogospodarstvo,sodelovalsemzmnogimi,poznamvelikošteviloljudi,imamprijateljevSloveniji,kinisoizmojegaposla.Vsakkoncertjepriložnost,dasezberemoinsrečamo",ješedodalČolić,kijerazkriltudipodrobnostiotežkopričakovanemkoncertu,kisegaSlovencižeizjemnoveselijo,sajjeznano,daČolićvednoposkrbizanepozabnoatmosferoinnočpolnospominov.Povedalje:"Samkoncertbonavdušujoč.VelikočasajeminiloodmojegazadnjegakoncertavLjubljani,kijebilnaodprtem.Spomnimse,dajetegadnedeževalo,ševeččasajeminloomojegazadnjegakoncertavStožicah,skorajdesetlet.Iskreno,želelsemkoncertvLjubljaniinzeloseveselimsrečanjazobčinstvomvSloveniji.Verjamem,dabomouživalivsivpesmihindobremvzdušju".

TakolahkovpolnihStožicahpričakujemonjegovenajvečjehite,kotsoEsma,Pjevamdanju,pjevamnoču,Tisimiukrvi,Pustipustimodu,Glavoluda,Kaomojamati,doaktualnihhitovMala,KućapunanarodainOnomalosreće,Ničegnijebiloizmedjunasindrugih.

Čolić je izdal tudi, da koncertnega repertoarja v sklopu turneje načeloma ne menja, ampak da bo za Slovenijo naredil izjemo in bo repertoar nekoliko drugačen kot v drugih državah, tako da bo najbrž zamenjalpetpesmi, tako da bodo Slovenici zagotovo slišali pesmi, ki so priljubljene v naši državi.

Čolićevikoncertisoznaniponjegovemrazpoznavnemglasu,nalezljivienergijiinemocijah,kijihizmenjujessvojopubliko.Gledenato,dasonjegovoturnejooznačilitudikotizjemnosrečno,sajsoobiskovalciodprvega,dozadnjegataktanjegovegakoncertanasmejani,ješetolikovečjeveselje,dabomegazvezdniknastopilvStočicahravnonadanzaljubljenih.Zagotovosinemoremoželetiboljšekombinacije-največjiromantik na najbolj romantičen dan v letu intoprav v Ljubljani, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji. Še zadnji kontingent vstopnic je na voljo preko Eventim.si in na bensinskih servisih Petrol. Če se boste pripeljali na koncert z vlakom, vas razveseljujemo z novico, da v Info centrih Slovenskih železnic ob nakupu vstopnice za koncert Zdravka Čolića v Stožicah prejmete tudi kupon za 50% popust za dve vozovnici za vožnjo z vlakom.

Pesmiinvideospotisonavoljonapovezavi:agencija.ekskluzivno.si/PRESS

VideoizjavaZdravkaČolića:

https://www.youtube.com/watch?v=adWnEExGoXU

Organizatorkoncerta:

NEXTEVENTSD.O.O.

Ekskluzivnipokroviteljkoncerta:

SCHWEPPES

Lepo vas pozdravljam in se vidimo na koncertu!

AgencijaEkskluzivnoPRinpromocijaKalyKolonič051 620 545

Foto: Agencija Ekskluzivno

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!