Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Nagrade GZS: podeljenih 6 gospodarskih oskarjev, med nagrajenci tudi mag. Tomaž Berginc, generalni direktor ETI Elektroelement, Izlake

Nagrade GZS, 6 nagrajencev, med njimi tudi mag. Tomaž Berginc, generalni direktor ETI Elektroelement d.o.o., Izlake

Nagrade GZS: podeljenih 6 gospodarskih oskarjev, med nagrajenci tudi mag. Tomaž Berginc, generalni direktor ETI Elektroelement, IzlakeNagrade GZS, 6 nagrajencev, med njimi tudimag. Tomaž Berginc, generalni direktor ETI Elektroelement d.o.o., Izlake

GZS je včeraj, 7. marca že 51. podelila Nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke, kot priznanje tistim gospodarstvenikom, ki že vrsto let uspešno vodijo svoja podjetja.

Med 6 nagrajenci, ki prihajajo iz 5 slovenskih regij in 6 dejavnosti, je tudi

mag. Tomaž Berginc,

ki vodi Eti Elektroelement d.o.o., Izlake že od leta 2007.

Sam pravi:

"V tradicionalnem okolju je uvajanje novosti velik izziv. Nove ideje je treba močno podpirati in dobre primere je treba posebej izpostaviti, včasih celo pretirano."

Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke so najstarejša in najprestižnejša tovrstna priznanja v Sloveniji, ki jih imenujemo tudi gospodarske oskarje. Pri nagradi gre za pomembno povezavo vodilnega človeka družbe in družbe same, ki se s tem zapisuje v zgodovino slovenskega gospodarstva. Pri ocenjevanju dosežkov se upošteva kar 69 merljivih kriterijev.

Gospodu Tomažu Bergincu, generalnemu direktorju Eti Elektroelement d.o.o. za uspešno delo in izjemne rezultate iskreno čestitamo!

Čestitke tudi vsem zaposlenim v Eti Elektroelementu!Več o nagrajencih in njihovih dosežkih si lahko ogledate napovezavi.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!