Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Konferenca Inovacijska miselnost na Kitajskem in vpliv na globalna razmerja tehnoloških podjetij

Kako je Kitajska ustvarila ekosistem za razcvet tehnoloških inovacij in novih poslovnih modelov, da postajajo kitajska podjetja najbolj konkurenčna na globalnem trgu? Kaj se iz tega lahko naučimo mi?

Konferenca

Inovacijska miselnost na Kitajskem in vpliv na globalna razmerja tehnoloških podjetij

Kako je Kitajska ustvarila ekosistem za razcvet tehnoloških inovacij in novih poslovnih modelov, da postajajo kitajska podjetja najbolj konkurenčna na globalnem trgu?Kaj se iz tega lahko naučimo mi?

O tem bodo spregovorili gosti na konferenci, ki bo naGospodarski zbornici Slovenije,Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana Avtorek, 19. marca, s pričetkom ob 14. uri.

Dr.Xiaobo Wu, direktor Nacionalnega inštituta za inovacijski management na univerzi Zhejiang in bivši dekan School of Management, Zhejiang University, bo predaval o specifikah kitajskih podjetij s poudarkom na managementu sprememb, vlaganju v razvoj in kadre, o spremembah kulture v kitajskih podjetjih, ki temelji na inovacijah in odgovornosti ter prikazal primere t.i. kitajskih "samorogov" iz različnih gospodarskih panog.Sledila bo okrogla miza, na kateri bodo sodelovali šeKlod Kolaro (generalni direktor Comtrade System Integration International),Gregor Humar (podpredsednik, CosyLab) terYuan Kehua (ekonomski svetovalec, Veleposlaništvo ljudske Republike Kitajske).V kolikor bi želeli imeti s katerim od govorcev krajši intervju, vas prosimo, datosporočite do ponedeljka, 18. marca, natajda.pelicon@gzs.siProgram dogodka je napovezavi. Vljudno vabljeni!

Mag. Tajda PeliconVodja za strateško komuniciranje

Gospodarska zbornica SlovenijeSlužba za strateško komuniciranje in marketingDimičeva ulica 13, 1504 Ljubljanat:01 5898 136m:041 397 194e:tajda.pelicon@gzs.siw:www.gzs.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!