Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Ekskluzivna premiera PRVIČ v Cineplexxu Kranj

Knjižna senzacija PRVIČ (After) je ugledala luč na slovenski premieri v Cineplexxu Kranj. Razprodana dvorana je komaj čakala kako se bo zapletla zgodba med vzorno študentko Tesso in upornikom Hardinom. Vse obiskovalke premiere so se razveselile svežega izvoda revijeCosmopolitan, tiste, ki so sedele na "srečnih" sedežih pa so prejele knjigo PRVIČ s svežo filmsko naslovnico.

Ekskluzivna premiera PRVIČ v Cineplexxu Kranj

Kranj, 15.april 2019–Knjižna senzacijaPRVIČ (After)je ugledala luč na slovenski premieri v Cineplexxu Kranj. Razprodana dvorana je komaj čakala kako se bo zapletla zgodba med vzorno študentko Tesso in upornikom Hardinom. Vse obiskovalke premiere so se razveselile svežega izvoda revijeCosmopolitan,tiste, ki so sedele na "srečnih" sedežih pa so prejele knjigo PRVIČ s svežo filmsko naslovnico. Za odlično vzdušje na dogodku je poskrbela moderatorkaLea Filipovič (Lepa Afna).Petkove premiere so se udeležil tudi:Dejan Krajnc (Poskočni muzikanti),Laura Petrinec,zmagovalka projekta Dekle z naslovnice – revije Cosmopolitan, blogerkaNataša Mernikter youtuberkaLana Novak Šimencter Cosmo bejbe z urednicoAjda Hovnik Plešej.Po premieri so obiskovalke delile svoje filmske vtise ob osvežilnih mehurčkihRadenske Limonska travater sladkih pregrehah slaščičarkeMaje Rigler (Majine Torte).

Cosmo bejbe z urednico Ajda Hovnik Plešej

Knjižna zbirka Prvič je sestavljena iz štirih knjig in ta trenutek navdušuje bralce v kar 40 državah po svetu. Vse slovenske ljubiteljice te knjižne uspešnice, ki se niso udeležile premiere že težko čakajoLadies night, kibo v četrtek, 18. aprila v vseh Cineplexx kinih. Obiskovalke ženskega večera bodo prejele izvod revije Nova,srečne izžrebanke pa se bodo razveselile majice ter knjige Prvič s prenovljeno filmsko naslovnico.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAIDTODIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!