Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Mednarodni glasbeni festival Pridne note

V torek, 28. maja, bo Europark Maribor napolnila ljudska glasba. Med 10. in 14. uro bo v organizaciji Doma Antona Skale Maribor potekal mednarodni glasbeni festival Pridne note korakajo v inkluzijo. Na osrednjem prireditvenem prostoru se bodo z ljudsko glasbo predstavile raznolike skupine otrok, mladostnikov ter tudi odraslih iz Slovenije, Avstrije, Črne gore, s Hrvaške in Češke. Potekale bodo tudi zanimive delavnice.

Mednarodni glasbeni festival Pridne note

Vtorek, 28. maja, bo Europark Maribor napolnila ljudska glasba. Med 10. in 14. uro bo v organizaciji Doma Antona Skale Maribor potekalmednarodni glasbeni festival Pridne note korakajo v inkluzijo. Na osrednjem prireditvenem prostoru se bodo z ljudsko glasbo predstavile raznolike skupine otrok, mladostnikov ter tudi odraslih iz Slovenije, Avstrije, Črne gore, s Hrvaške in Češke. Potekale bodo tudi zanimive delavnice.

Festival je namenjen komunikaciji z glasbo in vključevanju otrok s posebnimi potrebami v življenje vrstnikov in večinske populacije iz Slovenije in tujine. Glasba je namreč univerzalen jezik, razumljiv vsakomur, in področje, ki ga imajo osebe s posebnimi potrebami zelo rade, saj se ob njej sproščajo, družijo, gibajo in izražajo svoje občutke, čustva. V njej najdejo varnost in spodbudo.

Pridružite se nam in uživajte ob poslušanju slovenske in tuje ljudske glasbe.

MAG. TJAŠA TONI SKUBIC

svetovalka

GSM:+386 40 512 880

Email:tjasa.toni-skubic@ippr.si

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

Foto: Europark

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!