Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo na razstavo / Po sončni vzhod na Pohorje

vljudno vas vabimo na otvoritev razstave Najlepših sončnih vzhodov z najlepšega hriba nad najlepšim mestom in dobrodelno dražbo treh izbranih fotografij s Pohorja. Otvoritev razstave z dražbo bo potekala v torek, 4. junija 2019, ob 18. uri v Kavarni & Lounge Baru Nana, Glavni trg 16 v Mariboru.

Spoštovani,

vljudno vas vabimona otvoritev razstaveNajlepših sončnih vzhodov z najlepšega hriba nad najlepšim mestomin dobrodelno dražbo treh izbranih fotografij s Pohorja. Otvoritev razstave z dražbo bo potekalavtorek, 4. junija 2019, ob 18. uriv Kavarni & Lounge BaruNana, Glavni trg 16 v Mariboru.

Fotografije sta ob menjavah letnih časov – poletni in zimski solsticij ter jesensko in pomladansko enakonočje, posnela pohodnicaMartina Rauterin fotoreporterMarko Pigac. Razstava bo v Kavarni Nana odprta do konca meseca junija.

Sredstva zbrana z dražbo bodo razdeljena medDruštvo Up-ornikinDruštvo TOP – tek, organizacija, pohodništvo. Medtem ko Društvo UP-opornik skrbi za socialno šibkejše ljudi in družine, si Društvo TOP prizadeva za organizacijo rednega gibanja in druženja v naravi za vse kategorije populacije. Društvo TOP je glavni organizator dogodkaPo sončni vzhod na Pohorje, ki bo potekal vpetek, 21. 6. 2019. Društvo TOP je med glavne cilje za leto 2019 uvrstilo še redno vadbo pod okriljemMariborskih tekačev, organizacijsko in komunikacijsko podporo drugim društvom s podobnim poslanstvom ter podporo urejanju pohodniških in tekaških poti v Mariboru in okolici.

Vljudno vabljeni!

Dr. Martina Rauter, predsednica

T:+386 51 365 443

E:martina@drustvo-top.com

Nina Radenković, marketing, tajnik, blagajnik

T:+386 40 433 776

E:nina@drustvo-top.com

Društvo TOP – tek, organizacija, pohodništvo

Betnavska cesta 85B

2000 Maribor

www.drustvo-top.com

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!