Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST – OTVORITEV RAZSTAVE IN DRAŽBA FOTOGRAFIJ S POHORJA

Včeraj je v Kavarna & Lounge Bar Nana v Mariboru potekala otvoritev razstave fotografij s Pohorja pod naslovom Razstava najlepših sončnih vzhodov z najlepšega hriba nad najlepšim mestom. Fotografije sta ob menjavah letnih časov – poletni in zimski solsticij ter jesensko in pomladansko enakonočje, posnela pohodnica Martina Rauter in fotoreporter Marko Pigac. Razstava bo v Kavarni Nana odprta do konca meseca junija.

Včeraj je v Kavarna & Lounge Bar Nana v Mariboru potekala otvoritev razstave fotografij s Pohorja pod naslovomRazstava najlepših sončnih vzhodov z najlepšega hriba nad najlepšim mestom.Fotografije sta ob menjavah letnih časov – poletni in zimski solsticij ter jesensko in pomladansko enakonočje, posnela pohodnicaMartina Rauterin fotoreporterMarko Pigac. Razstava bo v Kavarni Nana odprta do konca meseca junija.

Hkrati z otvoritvijo je potekala tudi dražba treh izbranih fotografij (povezava do fotografij:https://we.tl/t-j7TC8csjfs) – 21.september 2018, 21.december 2018in 2.marec 2019. Fotografije so bile prodane za skupno 410,00 EUR. Fotografijo Vzpenjačez dne 21.september 2018je kupilGondola Fun Barizpod Pohorja, Sončni vzhod z dne 21.december 2018Zveza mariborskih športnih društev Branik, Odhajanje v soncu z dne 21.marec 2019pa podjetjeTenovis d.o.o.Najlepša hvala vsem obiskovalcem in dražiteljem, bila je nepozabna izkušnja!

Sredstva zbrana z dražbo so bila razdeljena medDruštvo Up-ornikinDruštvo TOP – tek, organizacija, pohodništvo. Medtem ko Društvo UP-opornik skrbi za socialno šibkejše ljudi in družine, si Društvo TOP prizadeva za organizacijo rednega gibanja in druženja v naravi za vse kategorije populacije. Društvo TOP je glavni organizator dogodkaPo sončni vzhod na Pohorje, ki bo potekal vpetek, 21. 6. 2019. Društvo TOP je med glavne cilje za leto 2019 uvrstilo še redno vadbo pod okriljemMariborskih tekačev, organizacijsko in komunikacijsko podporo drugim društvom s podobnim poslanstvom ter podporo urejanju pohodniških in tekaških poti v Mariboru in okolici.

Martina Rauter, predsednica društva TOP, pohodnica in idejni vodja nastanka fotografij sončnih vzhodov v preteklem letu, je ob zaključku razstave povedala, da se je od fotografij sicer težko ločila, je pa vesela, da so prišle v prave roke.

Lepo vabljeni, da si razstavo fotografij tudi sami ogledate vse do konca meseca junija!

Kdo, s kom, kaj, zakaj, ni važno. Ti samo pridi po sončni vzhod na Pohorje 2019!

Dr. Martina Rauter, predsednica

T:+386 51 365 443

E:martina@drustvo-top.com

Nina Radenković, marketing, tajnik, blagajnik

T:+386 40 433 776

E:nina@drustvo-top.com

Društvo TOP – tek, organizacija, pohodništvo

Betnavska cesta 85B, 2000 Maribor

www.drustvo-top.com

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!