Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Večer superjunakov – MOŽJE X: TEMNI FENIKS

oboževalci franšize X-Men so včeraj na Večeru superjunakov v Cineplexx kinih preverili ali je TEMNI FENIKS (DarkPhoenix) res za najbolj radikalen film te franšize do sedaj. Glavna junakinja Jean Grey (Sophie Turner) začne razvijati neverjetne moči, ki jo pokvarijo in spremenijo v Temnega Feniksa.

Večer superjunakov – MOŽJE X: TEMNI FENIKS

Kranj,6.junij2019 –oboževalci franšize X-Men so včeraj naVečeru superjunakovv Cineplexx kinih preverili ali jeTEMNI FENIKS (DarkPhoenix) res za najbolj radikalen film te franšize do sedaj.Glavna junakinja Jean Grey (Sophie Turner) začne razvijati neverjetne moči, ki jo pokvarijo in spremenijo v Temnega Feniksa. Kako uspe nadzorovati svoje demone so v kranjskem Cineplexxu preverili akrobatFilip Kržišnik,ki si je film ogledal s puncoNino Ogrin,Blaž Gregorin, direktor družbe TAM-TAM terMitja Bosničiz društva Na meji nevednega. Posebni gost dogodka pa je bil zelo popularen X-men likWolverine(cosplayJurij Koya). Za dobro vzdušje na dogodku je skrbel moderatorKlemen Bučan,za svež okus po filmu pažvečilni gumiji Orbit.

ModeratorKlemen BučaninWolverine (cosplay Jurij Koya)

MOŽJE X: TEMNI FENIKS že v Cineplexxu. Rezervacija in nakup vstopnic:https://bit.ly/2HWN5vX

Jean Gray (Sophie Turner) začne razvijati neverjetne moči, ki jo pokvarijo in spremenijo v Temnega Feniksa. Zdaj se morajo Možje X odločiti, ali je življenje člana njihove ekipe vredno več, kot življenja ostalih ljudi na svetu.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAIDTODIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!