Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

OPERNI VEČER NA PANORAMI

Festival Arsana vstopil v svojo 11. edicijo z Opernim večerom na griču Panorama in doživel rekordni obisk.

OPERNI VEČER NA PANORAMIsobota, 8.junij 2019

Spoštovani,

Festival Arsana vstopil v svojo 11. edicijo zOpernim večerom na griču Panoramain doživel rekordni obisk.

Pettisoč glava množica obiskovalcev je uživala v največjih opernih uspešnicah v enkratnem ambientu s pogledom na Ptujski grad, ki po mnenju obiskovalcev postaja eno izmed najlepših slovenskih prizorišč na prostem. Pod taktirko dirigenta Simona Krečiča jeOpera SNG Maribors simfoničnim orkestrom, zborom in solistinavdušila zbrane ter požela večkratne stoječeovacije.

Skupaj z dogodkom Letni kino na Panorami dan poprej so organizatorji v magičen ambient v prvem festivalskem vikendu privabili več kot osem tisoč obiskovalcev iz cele Slovenije, sosednjih držav in celo drugih celin.

NAPOVED PRIHODNJIH DOGODKOV

1×NIH 10 & BIGBAND RTV SLOsobota, 15.junij 2019ob 20.30, dvorišče Minoritskega samostana11.Festival Arsana nadaljuje v visokem ritmu - žetosoboto, 15.junija 2019, se lahko na Ptuju udeležite koncerta 1×nih 10 & BigBand RTV Slovenija, predvidoma v svoji zadnji izvedbi. Na tem ekskluzivnem večeru se bodo BigBandu RTV SLO na odru pridružila odmevna imena slovenske glasbene in gledališke scene: Klemen Slakonja, Lado Bizovičar, Vesna Zornik, Mia Žnidarič, Romana Kranjčan, Jure Ivanušič in mnogi drugi.

S spoštovanjem,

Ekipa Arsane

V STIKU:

Društvo za glasbeno umetnost Arsana

Jadranska ulica 4, 2250 Ptuj

tel.: 059 955 041

e-pošta:info@arsana.si

http://www.festivalarsana.com

Foto: Društvo za glasbeno umetnost Arsana

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!