Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

V MARIBOR SE VRAČA LEGENDARNI UMEK

Organizatorji Festivala Lent so v goste povabili največjega slovenskega ambasadorja elektronske glasbe v svetu, velikana v vseh pogledih. V mesto ob Dravi vrača nihče drug kot legendarni UMEK.

V MARIBOR SE VRAČA LEGENDARNI UMEK

Organizatorji Festivala Lent so v goste povabili največjega slovenskega ambasadorja elektronske glasbe v svetu, velikana v vseh pogledih. V mesto ob Dravi vrača nihčedrug kot legendarniUMEK.

UMEKv svetu predstavlja sopomenko dovršenosti in kvaliteti v techno slovarju, napisanem v globalnem jeziku, ki ga razume čisto vsak. Kljub temu, da ga ni potrebno posebej predstavljati, se lahko pohvali s številnimi produkcijskimi izdajami pri največjih svetovnih založbah.Ljubitelji prave elektronike ne ostajajo ravnodušni niti ob njegovih referencah, ki se tičejo njegovih nastopov. Od zibelke Ibize, preko najboljših festivalov (Tomorrowland, Pacha festival v Amsterdamu, EDC v Las Vegasu, Ultra Miami, Ultra Europe, ADE, Springfield festival, ipd...), ter vse do legendarnih klubov širom Evrope in sveta.

Za dvigovanje lentovske vročice in ogrevanje terena, bo poskrbel slovenski techno matador DAMIR HOFFMAN, ki že skoraj dvajset let močno prisotno in uveljavljeno ime na domači sceni elektronske glasbe. Kot DJ in organizator elektronskih dogodkov je Damir priznan in izjemno priljubljen tako v domači Novi Gorici kot tudi na širšem področju, od severnega Jadrana do zahodnega Balkana. S svojim edinstvenim glasbenim izborom in izostrenim občutkom za plesišče je eden najbolj priljubljenih DJ-jev doma in v sosednjih državah.

_____________________________________________________________________

☀ GLAVNI ODER: TRG LEONA ŠTUKLJA, MARIBOR☀ VIDEO:https://bit.ly/2tF9cze☀ VEČ:www.festival-lent.si☀ VSTOPNICE: 25 €, za imetnike (Dnevne) Lente 15 €Vstopnice nahttps://nd-mb.kupikarto.si/,www.eventim.si, v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor in na festivalskih prizoriščih.☀ PROGRAM:www.festival-lent.si/program/

Foto: ND

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!