Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Digitalizacija kot motor bodoče gospodarske rasti

Najnovejše poročilo globalnega podjetja McKinsey & Company z naslovom Vzpon digitalnih izzivalcev: Kako lahko digitalizacija postane prihodnji gonilnik rasti za centralno in vzhodno Evropo uvršča Slovenijo med "izzivalce" v regiji, ki še ne izkoriščajo potenciala digitalizacije v dovoljšni meri.

Digitalizacija kot motor bodočegospodarske rasti

Najnovejše poročilo globalnega podjetja McKinsey & Company z naslovomVzpon digitalnih izzivalcev: Kako lahko digitalizacija postane prihodnji gonilnik rasti za centralno in vzhodno Evropouvršča Slovenijo med "izzivalce" v regiji, ki še ne izkoriščajo potenciala digitalizacije v dovoljšni meri.Danes zmagujejo podjetja, ki znajo z uporabo informacijskih tehnologij ustvarjati vrhunsko uporabniško izkušnjo in učinkovito prilagajati poslovne modele. Slovenija za nov razvojni pospešek ne more računati na tradicionalne pospeševalce razvoja, ima pa vse možnosti, da za motor bodočegospodarske rasti uporabi digitalizacijo. O poročiluMcKinsey & Company ter oizzivih digitalizacije so udeleženci razpravljali na dogodku, ki ga je organiziraloGZS -Združenje za informatiko in telekomunikacije skupajs partnerjem McKinsey & Company.

Več informacij je napovezavi.

Mag. Tajda PeliconVodja za strateško komuniciranje

Gospodarska zbornica SlovenijeSlužba za strateško komuniciranje in marketingDimičeva ulica 13, 1504 Ljubljanat:01 5898 136m:041 397 194e:tajda.pelicon@gzs.siw:www.gzs.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!