Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Prvi najemniki že v novih stanovanjih na Kosovelovi ulici

Konec meseca junija je 10 prosilcev prejelo ključe povsem novih stanovanj na Kosovelovi ulici 4b. V prihodnjih tednih bomo k podpisu najemne pogodbe za neprofitno stanovanje pozvali še 25 prosilcev z veljavne prednostne liste.

Velenje, 1.julij 2019–Konec meseca junija je 10 prosilcev prejelo ključepovsem novih stanovanj na Kosovelovi ulici 4b. V prihodnjih tednih bomo k podpisu najemne pogodbe za neprofitno stanovanje pozvali še 25 prosilcev z veljavne prednostne liste.

Mestna občina Velenje je v začetku junija, na podlagi pogodbe za najem večstanovanjskega objekta Kosovelova 4b, od družbe Andrejc prevzela 35 stanovanj z vso pripadajočo dokumentacijo in ključi. Konec preteklega meseca smo 10 stanovanj že dali v najem prosilcem (družinam in posameznikom) z veljavne prednostne liste, ki je bila objavljena januarja letos.Občani imajo na razpolago devet stanovanj v velikosti okoli 75 m², ostala pa so manjše velikosti – od 35 do 60 m². Po teh manjših stanovanjih je tudi največje povpraševanje.

Na veljavni prednostni listi iz leta 2018 še vedno ostaja veliko prosilcev. Z rednim dodeljevanjem stanovanj in tudi s tovrstnim najemom poskušamo našim občanom zagotavljati čim boljše stanovanjske razmere.

Prijazen pozdrav,Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Vesna JELIČIĆ,univ. dipl. soc.Kabinet župana

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!