Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Snovanje nekdanje obalne ceste, posvet županov slovenskih mestnih občin v Izoli. Izjava za javnost, petek, 12. 7. 2019, ob 13. uri, Hotel Marina Izola

S prenosom skoraj štiri kilometre dolge ceste, ki je povezovala Koper in Izolo, v upravljanje lokalnih skupnosti in z njeno prekategorizacijo ter umikom motornega prometa, se je ponudila možnost ureditve največjega slovenskega kopališča oziroma promenade med obema mestoma.

S prenosom skoraj štiri kilometre dolge ceste, ki je povezovala Koper in Izolo, v upravljanje lokalnih skupnosti in z njeno prekategorizacijo ter umikom motornega prometa, se je ponudila možnost ureditve največjega slovenskega kopališča oziroma promenade med obemamestoma. S ciljem, da bi župani vseh slovenskih mestnih občin sodelovali pri ureditvi omenjenega območja, bo vpetek, 12. julija 2019, strateško idejni posvet v Izoli.Pobudnikisrečanja so Danilo Markočič, župan Občine Izola, Aleš Bržan, župan Mestne občine Koper ter Pavle Heuka,predsednik Turističnega združenja Slovenije. Nasrečanju jim bodo predstavljene možne idejne rešitve ureditve nekdanje obalne ceste, prisotni župani pa bodo lahko podali tudi svoje predloge oziroma želje snovanja omenjenega območja.

Po zaključenem posvetu bovpetek, 12. julija, ob 13. uri, v prostorih Hotela Marine, na naslovu Veliki trg 11, Izola, sledilfoto termin in kratka izjava za javnost.

Vljudno vabljeni !

Martina Miklavčič Šumanski

Podsekretar za razvoj kadrov in komuniciranje

Sottosegretario per il settore risorse umane e relazioni con il pubblico

T:+386 5 66 00 138

M:+386 41 288 703

E:martina.miklavcic-sumanski@izola.si

W:www.izola.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!