Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

MEDIJSKO SPOROČILO

Pestro avgustovsko dogajanje bomo v Štanjelu tokrat popestrili z nizom dogodkov, ki jih pripravljamo med 9. in 11. avgustom:

MEDIJSKO SPOROČILO

Spoštovani.

Pestro avgustovsko dogajanje bomo v Štanjelu tokrat popestrili z nizom dogodkov, ki jih pripravljamomed 9. in 11. avgustom:•7. slovenski festival kamišibaj gledališča| 9. – 11. avgust,

ogled zvočne galerije "Kamenica" s kamnitimi glasbili in soavtorjem Francijem Krevhom ter tolkalni krog| 10. in 11. avgust,

podjetniški večer z Gajo Hanzel in Leo Pisani| 9. avgust ob 20. uri,

organizirana vodena ogleda po Štanjelu| 10. avgust ob 16. in 18. uri.Ob vodenem ogledu Štanjela (5 € na osebo) si bodo obiskovalci ogledali znameniti Ferrarijev vrt, romansko Kraško hišo in cerkev sv. Danijela, hkrati pa bodo imeli možnost obiska Galerije Lojzeta Spacala, v kateri se trenutno nahaja razstava z naslovomMagičnost prostora:Černigoj, Kosovel, Spacal. V starem delu vasi bodo svoja vrata odprle tudi druge muzejski zbirke in razstave, dogajanje pa bo obogatila še tržnica z domačimi izdelki na grajskem trgu.

Dogodki se bodo odvijali na posameznih prizoriščih v Štanjelu. Prireditve bodo objavljene tudi na spletnih stranehwww.stanjel.euinwww.visitkras.info, sledite pa nam lahko tudi na Facebook straniŠtanjel Tourism.

Prijazno vabljeni!

Urban Grmek Masič

Javni zavod Komenski Kras

Grad Štanjel

Štanjel 1a

6222 Štanjel

T:+386 5 769 00 56

@:info@stanjel.eu

W:www.stanjel.eu

Foto: Javni zavod Komenski Kras, Luka Karlin

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!