Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Tomos, narejeno v Jugoslaviji | POLETJE V VIPAVSKEM KRIŽU

V četrtek, 8. avgusta, ob 21.00, v Vipavskem Križu, vabljeni na projekcijo dokumentarnega filma Tomos, narejeno v Jugoslaviji. Predvajanja se bodo udeležili člani društva Tomos klapa Ajdovščina, predstavili svoje motorje in zanimiva doživetja.

Spoštovani!

V četrtek, 8. avgusta, ob 21.00, v Vipavskem Križu,vabljeni na projekcijo dokumentarnega filma

Tomos, narejeno v Jugoslaviji.Predvajanja se bodo udeležili člani društva Tomos klapa Ajdovščina, predstavili svoje motorje in zanimiva doživetja.

Vstop prost!

Dokumentarni film skuša raziskati fenomen Tomosa v primorski regiji in širše. Uspehi Tomosovih dirkačev in občutek varnosti, ki ga je ljudem dajal z delovnimi mesti so razlog, da je Tomos še danes za marsikoga več kot samo "motor".Spletna stranFB dogodek

Pred dogodkom se obiskovalci po predhodni najavi lahko podajo na voden ogled kraja in v organizaciji Zavoda Vipavski križ.V primeru slabega vremena bo projekcija v domu krajanov v Vipavskem Križu.

Vljudno naprošamo za napoved dogodka v vašem mediju.Najlepše se vam zahvaljujemo za sodelovanje in vas obenem prisrčno vabimo v Vipavski Križ!Z lepimi pozdravi.Glasbeno društvo NOVA-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Glasbeno društvo NOVA

Gradnikove brigade 255000 Nova Gorica

http://www.gdnova.si

E-mail:info@gdnova.si

GSM:+386-41-618-373

FACEBOOK- všečkaj nas / like us

YOUTUBE- oglej si videe / check our videos

Foto: Glasbeno društvo NOVA, Luka Možina

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!