Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Modni dodatki, bez katerih ne gremo na plažo

Havaianas nas je pripravil na počitnice s stilom

Modni dodatki, bez katerih ne gremo na plažo

Havaianas nas je pripravil na počitnice s stilom

Ko gre za obutev in modne dodatke, Havaianas že vrsto let izstopa kot blagovna znamka, kiponuja izjemno kakovost in inovativnost. Havajanke so postale del popularne kulture ter simbol igrivosti, pozitivnosti in neformalnosti.Zahvaljujoč vsemu naštetemu, a tudi udobju in kvalitetni izdelavi, so japonke doživele svoj več kot zasluženi preboj na veliki modni sceni. Glede nato, da so japonke postale IT modni kos, namtopoletje ne preostane drugega, kot da jih kombiniramo s prav tako zanimivimi modnimi dodatki!

Havaianas se nenehno razvija in preseneča z novostmi. Tuditopoletje kolekcijo dopolnjujejo genialni modni dodatki za na plažo ali sprehod po mestu. V ponudbi so neustavljivo privlačne in praktične torbice različnih velikosti, ki bodo med brezskrbnim poležavanjem na plaži varovale vaše dokumente, telefone in slušalke. Torbice so izdelane iz nepremočljivih materialov, tako da bodo vaši najdragocenejši predmeti na plaži popolnoma varni.

Poleg manjših modelov je Havaianas ustvaril tudi čudovite cekarje, ki so izjemno funkcionalni in prostorni, tako da lahko v njih brez težav spravimo vse potrebne in nepotrebne drobnarije, ki jih imamo s seboj na poletnem oddihu. Torbice in cekarji so modni dodatki, ki se jim ne bomo mogli upreti niti po odhodu s plaže!

Za najboljšo zabavo na morju Havaianas tuditopoletje ponuja edinstvene napihljive blazine Lilo. Te zaradi svojega atraktivnega dizajna v obliki velike japonke, plenijo poglede na plažah ter bazenih in so postale prava atrakcija tudi na Instagramu! In na koncu nam je seveda pomembno, da imamo na plaži ob sebi tudi kakovostno brisačo, kise bo odlično odrezala v stiku s slano vodo. Zato Havaianas ponuja zbirko čudovitih mehkih brisač, ki izžarevajo brezskrben poletni duh Brazilije.

S številnimi novimi modeli japonk in z raznoliko kolekcijo modnih dodatkov, nas je Havaianas resnično v popolnosti pripravil na počitnice s stilom!

Več informacij o izdelkih in cenah na:http://www.havaianas.com

Foto: Havainas

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!