Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

BTS evforija se nadaljuje

Koncertni film "BRING THE SOUL" južnokorejskega "K-pop banda" Bangtan Boys – znanega kot BTS je včeraj v Cineplexx kinematografe ponovno privabil slovenske oboževalce. V vseh kinih je vladala prva najstniška evforija. Prve oboževalke - ARMY – so se začele zbirati že dobro uro pred začetkom filma. Za kratki plesni točki sta poskrbela; Koreanistično društvo Dajeong in Kpop Dance v Kranju, 2steps4ward v Mariboru.

BTS evforija se nadaljuje

Oboževalci južnokorejskega "K-pop banda" BTS ponovno okupirali Cineplexx kina.

Koncertni film "BRING THE SOUL" južnokorejskega "K-pop banda" Bangtan Boys – znanega kot BTS je včeraj v Cineplexx kinematografe ponovno privabil slovenske oboževalce.V vseh kinih je vladala prva najstniška evforija.Prve oboževalke - ARMY – so se začele zbirati že dobro uro pred začetkom filma. Za kratki plesnitočki sta poskrbela; Koreanistično društvo Dajeong in Kpop Dance v Kranju, 2steps4ward v Mariboru.

BTS so se na velika platna vranili po koncu svetovne turneje BTS LOVE YOURSELF in nas vabijo v zakulisje dogajanja.Zaradi velikega zanimanja bodo dodatne ponovitve koncertnega filma vse do nedelje, 11. avgusta v vseh Cineplexx kinih.

Cineplexx Kranj je pokal po šivih

Svetovni glasbeni fenomen sedemčlanskega K-pop banda BTS je slovenske oboževalce privabil v Cineplexx že s tremi koncertnimi filmi: BTS - Burn The Stage, BTS LOVE YOURSELF ter sedaj še z BRING THE SOUL. BTS se na velika platna vračajo po koncu svetovne turneje BTS LOVE YOURSELF in nas vabijo v zakulisje dogajanja. Dan po zaključnem koncertu evropske turneje, ki se je zaključila s koncertom na strehi v Parizu, nam BTS razkrije njihovo zgodbo, kako so doživeli nastope v mnogih mestih, kjer so nastopali pred množicami oboževalcev (ARMY). Film nas popelje v zakulisje, v intimne pogovore članov banda med spektakularnimi koncertnimi nastopi v času turneje. BTS potovanje se nadaljuje! Kino dogodek, ki ga zagotovo ne smete zamuditi.

Oboževalke

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana. POVEZAVE:

HI-RES fotografije na linku

FB Cineplexx Slovenija – galerija

BTS BRING THE SOUL – do nedelje, 11. 8. ob 19:00. V Cineplexx kinih. Nakup vstopnic:https://bit.ly/307edyv

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAIDTODIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Foto: Cineplexx

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!