Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Novinarska konferenca Festival Avsenik 2019

V čast si štejemo, da se je dosedanjih festivalov skupno udeležilo že preko 20 000 ljubiteljev narodno zabavne glasbe in da sta letošnja petek in sobota že razprodana.

Bliža se 5. mednarodni Festival Avsenik v Begunjah in ob tej priložnostivas vabimo na uradno novinarsko konferenco.V čast si štejemo, da seje dosedanjih festivalov skupno udeležilo že preko 20 000 ljubiteljevnarodno zabavne glasbe in da sta letošnjapetekinsobotaže razprodana.Prihajajoči festival bo še posebej prazničen, saj mineva 90 let od rojstvaVilka Ovsenika in Slavka Avsenika. Festival bo kot doslej potekal tri dni, naodru pa se bodo zvrstili takodomači kot tuji izvajalci Avsenikove glasbe.Med njimi izpostavljamo Ansambel Saša Avsenika, ki letos praznuje 10 letnadvse uspešnega delovanja.Novinarsko konferenco, ki se bo zgodila 19. avgusta v gostilni Avsenikv Begunjah ob 12. uri, bo povezovala Alenka Godec, ki bo hkrati tudigostiteljica sobotnegafestivalskega večera!Na tiskovni konferenci bodo prisotni in na voljo za vprašanja:• umetniški vodja Festivala Gregor Avsenik,• glavna organizatorka Festivala Nataša Farkaš,• glasbenik Sašo Avsenik in pevka Monika Avsenik,

• Sašo Gašperin, turizem Radovljica.Po zaključeni konferenci vas vabimo na domačo Jožovčevo zakuskoob glasbeni spremljavi pianista Gašperja Konca…Morda pa vas čaka šekakšno presenečenjeProsim, za vašo potrditev do ponedeljka, 18.8.2019Vljudno vabljeni!Hvala!

Foto: FEA

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!