Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Press: Modna Ana (Slovenska izdaja)

V nadaljevanju vam pošiljamo press informacijo o novi izdaji knjige za otroke Modna Ana: Zgodba o deklici, ki je imela svoj stil.

Pozdravljeni!V nadaljevanju vam pošiljamo press informacijoo novi izdajiknjige za otrokeModna Ana: Zgodba o deklici, ki je imela svoj stil.

Modni oblikovalecMarjan KrnjičinJožef Sraka, ki skupaj soustvarjata pod blagovno znamkoMK Exclusive, sta po odmevni zgodbiLondon Overdosenaredila še en korak bližje sanjam, saj je njuna pravljica postala zgodba. Zgodba, ki je v bistvu pravljica. Talentirana in drzna mladeniča, ki se ne bojita novih izzivov, sta namreč že pred časom obiskala tečaje kreativnega pisanja, dogodki, ki so se zgodili nekaj mesecev nazaj pa so bili obema inspiracija za pisanje pravljic za otroke. Navdih za pravljice (prva pravljica, ki je že postalabest seller"med otroškimi knjigami in je na voljo v angleškem jeziku in sedaj tudi v slovenščini) sta črpala tako iz dosedanjega dela in okolja, kot tudi iz domačega okolja ter okolja na Otoku.

Za ilustracije je poskrbelaTina KnezV mesecu septembru bodo Fashionable Ann izdali tudi v slovenščini pri založbi Stella kot Modna Ana.

Tiskanoangleško izdajolahko dobite na Amazonu, pod imenomFashionable Ann(A Story About a Girl Who Had Her Own Style). Tako ju lahko berejo na Japonskem ali v Ameriki. Angleško različico si lahko že izposodite v slovenskih knjižnicah. Knjižnice, ki imajo knjigo za izposojo (in njeno razpoložljivostjo) pa lahko preverite na spletni straniCobiss.si.

Fotografije za objavo

V primeru, da potrebujete še kakšne dodatne informacije, izvod knjige ali pa bi želeli intervju z Marjanom in Jožefom, nam prosimo to sporočite. Z veseljem vam priskočimo na pomoč.

Avtorja sta za inspiracijo lika Ane uporabila supermodelNaomi Campbell.

Copyright

© Joseph Sraka Music

Foto: Joseph Sraka Music

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!