Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2018 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVA

AGRA 2019 je največji državni in eden najpomembnejših kmetijsko živilskih sejmov Evropske unije in držav v njenem preddverju. Poudarki bodo na digitalizaciji v kmetijstvu in agroživilstvu. Tematskim strokovnim posvetom se bodo pridružili praktični prikazi dela z roboti in droni.

Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2018 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVAKraj:Pomurski sejem Gornja RadgonaOrganizator:GZSKontakt:Petra Arzensek, 01/5898156, petra.arzensek@gzs.si

AGRA 2019 je največji državni in eden najpomembnejših kmetijsko živilskih sejmov Evropske unije in držav v njenem preddverju. Poudarki bodo na digitalizaciji v kmetijstvu in agroživilstvu. Tematskim strokovnim posvetom se bodo pridružili praktični prikazi dela z roboti in droni. Mednarodna sejemska razstava bo prikazala novosti, vrhunsko tehnologijo in tehniko za kmetijstvo, gozdarstvo, živilsko-predelovalno industrijo, vinogradništvo in vinarstvo. Za sodobno pridelavo in rejo bo ponudila opremo, semena ter sredstva za nego rastlin in živali. Obiskovalci bodo lahko uživali v najboljših pridelkih in živilih.

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem individualne sestanke s potencialnimi partnerji.Tematska področja:•prehrana•kmetijstvo•embalaža, tehnike pakiranja•gozdarstvoPrijava: http://meet4businessagra2019.talkb2b.net

Rok za prijavo: 20.8.2019.Prijavljeni udeleženci, ki se srečanja ne bodo udeležili oz. se ne bodo pravočasno odjavili, bodo plačali 50 EUR.

Dodatne informacije:Gospodarska zbornica Slovenije/ Enterprise Europe Network, Petra Arzenšek, tel. 01 5898156, e-posta:petra.arzensek@gzs.si.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!