Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NOR KONCERTNI VIKEND V PUBU PLEČNIK

Ta vikend bo v Pubu Plečnik obarvan z dobro glasbo. V petek, 23.8. bodo zunaj nastopili XEQUTIFZ s posebnim glasbenim koncertom, dan kasneje pa bo večer dobre domače hip hop sladice z Muratom in Josom, Klemnom Klemnom in Došo. Kot je že v navadi v Pubu Plečnik ni nikoli vstopnine.

NOR KONCERTNI VIKEND

V PUBU PLEČNIK

---------------------------------------

XEQUTIFZ / 23.8. OB 21H

-----------------------------------------

KLEMEN KLEMEN, MURAT & JOSE, DOŠA / 24.8 OB 21H

Ta vikend bo v Pubu Plečnik obarvan z dobro glasbo. Vpetek, 23.8. bodo zunaj nastopili XEQUTIFZ s posebnim glasbenim koncertom, dan kasneje pa bo večer dobre domačehip hop sladice z Muratom in Josom, Klemnom Klemnom in Došo. Kot je že v navadi v Pubu Plečnik ni nikoli vstopnine.

XEQUTIFZ

MURAT & JOSE

DOŠA IN KLEMEN KLEMEN

Napovedujemo:

30.8. ob 21h ne zamudite večerne modne revije in razglasitev zmagovalke World Top Model Slovenia.

ŽE POZNATE PUB PLEČNIK?

Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki spreminja pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče je na novo predelan interier in exterier namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo. Dogodki v Plečnik Pubu zajemajo dogajanja skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskim tastingi vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri pa so rezervirani za zabavo!

In po čem se Pub Plečnik razlikuje od drugih destinacij zabave in kulinarike?

Plečnikova kulinarika združuje klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremlja sezonske trende in vse skupaj povezuje s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se Pub lahko pohvali z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani in bogatim asortimanov piv.

AKREDITACIJE:

pr@ekskluzivno.si

(v akreditacijo je všteta tudi ena brezplačna pijača)

Za objavo in medijsko podporo se vam že vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

Foto: Agencija Ekskluzivno

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!