Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

"Turizem za vse destinacije: Razpršenost v prostoru in času"

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) in Slovenska turistična organizacija (STO) z letošnjim Panelom turizem naslavljata izzive enakomerne razpršenosti turističnega obiska po vseh destinacijah in skozi vse leto v kontekstu digitalizacije in Družbe 5.0. V razpravi bodo sodelovali mednarodno priznani strokovnjaki iz Slovenije in tujine.

Spoštovani predstavniki medijev,vabimo vas na panel o turizmu,ki bo potekal 3. septembrav okviruStrateškega foruma Bledna temo:

"Turizem za vse destinacije: Razpršenost v prostoru in času"

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT)inSlovenska turistična organizacija (STO)z letošnjimPanelom turizemnaslavljata izzive enakomerne razpršenosti turističnega obiska po vseh destinacijah in skozi vse letov kontekstu digitalizacije in Družbe 5.0. V razpravi bodo sodelovali mednarodno priznani strokovnjaki iz Slovenije in tujine.

Vabimo vas, da se panela, ki bo potekalv angleškem jeziku, udeležite3. septembra med 10. in 14. uro v Grand Hotelu Toplice.Več informacij o programu Panelturizmaje na voljotukaj.Krovna tema14. Blejskega strateškega forumase glasi"Viri (ne)stabilnosti"inbo namenjen razpravi o vlogi virov v povezavi z mirom in varnostjo, trajnostnim razvojem in gospodarskim napredkom.Vljudno prosimo za potrditev udeležbe na dogodku napr@slovenia.infonajkasneje do srede, 28. avgusta.Veselimo sesrečanja z vami.

mag. Livija Kovač KostantinovičVodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13SI-1000Ljubljana, SlovenijaT:+386 (0)1 589 85 65E:livija.kovac@slovenia.infoW:www.slovenia.info

Foto: STO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!