Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NAJVEČJI KULTURNI SPEKTAKEL in UMETNIŠKI DOGODEK V SLOVENIJI ART EXPO LJUBLJANA

Več kot 300 mednarodnih razstavljalcev iz 30. držav Tiskovna konferenca in pogostitev: 27.8. ob 12h (Kristalna palača, BTC, restavracija diVino)

NAJVEČJI KULTURNI SPEKTAKEL in UMETNIŠKI DOGODEK V SLOVENIJI

ART EXPO LJUBLJANA

Več kot 300 mednarodnih razstavljalcev iz 30. držav

Tiskovna konferenca in pogostitev:

27.8. ob 12h

(Kristalna palača, BTC, restavracija diVino)

POTRDITE PRIHOD NA TISKOVNO KONFERENCO IN PREJELI BOSTE VIP VSTOPNICO ZA ART EXPO, KI ZAJEMA PROST VSTOP + KATALOG V VREDNOSTI 19 EUR + KOZAREC ŠAMPANJCA:

pr@ekskluzivno.si

AAMI Corporation vas vabi na kulturni spektakel "2. ART Expo Ljubljana", na katerem si boste lahko ogledali umetniška dela več kot 300 mednarodnih razstavljalcev. Iz 30. držav. 5-dnevni dogodek, ki bo potekal od 12. do 16. septembra, je odlična priložnost, da od vsakdana pobegnete v kreativni svet in občudujete umetniške stvaritve ter avtorje tudi osebno spoznate. Bogato dogajanje bo popestreno z različnimi predavanji, tečaji, koncerti in delavnicami. Osrednji del expa bo potekal v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča. Kot dopolnitev osrednjega dogajanja pa vas bomo povabili tudi v BTC City, kjer bodo locirane številne spremljevalne lokacije za izvedbo samostojnih razstav, koncertov in ostalih kulturnih dogodkov v sklopu 2. ART Expa Ljubljana. Družba BTC d.d. kot generalni partner že od samega začetka podpira in spodbuja razvoj AAMI platforme in izvedbo kulturnega spektakla ART Expo Ljubljana. Več kot 50 dogodkov bo tako dodatno obarvalo široko paleto razstavljalcev iz Slovenije, Češke, Hong Konga, Združenega kraljestva, Kazakhstana, Peruja, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Turčije, Kitajske, Madžarske, Brazilije, Japonske, Nizozemske in drugih držav. Na otvoritvi Art Expa, 12.9. ob 19h bo nastopil tudi svetovno znan pianistJoe Meixner.

VABILO NA TISKOVNO KONFERENCO, DRUŽENJE Z UMETNIKI IN POGOSTITEV:

Vabljeni na tiskovno konferenco 2. ART Expa Ljubljana, ki se bo odvila vtorek, 27. avgusta 2019, ob 12. uri v Restavraciji diVino v Kristalni palači, kjer bodo prisotni tudi številni umetniki in organizatorji Art Expa.

Zaradi priprave hrane in pijačevas prosimo, da se čim prej akreditirate na:

pr@ekskluzivno.si

Na sliki AAMI Team: Miha Murn, predsednik in CEO AAMI Corporation, Nuša Smolič, glavni operativni vodja, Daša Podržaj, generalna sekretarka, Barbara Novak, operativna koordinatorka, Kaly Kolonič, Vodja odnosov z javnostmi.

Lepo vas pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

Foto: Agencija Ekskluzivno

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!