Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Otvoritev Goriški smeh

V soboto, 24. 8. 2019 smo v velikem slogu otvorili projekt Goriški smeh. Dogodka, ki je potekal na stopnišču Eda centra ob spomeniku Edvarda Rusjana, se je udeležilo nekaj manj kot tisoč obiskovalcev. Lahko bi rekli, da smo z izjemno predstavoJureta Godlerja in Tilena Artača končno izkoristili potencial stopnišča Eda centra, po katerem je odmeval smeh in navdušenje. Seveda pa smo poskrbeli tudi za to, da smo prijetno združili s koristnim – na predstavi smo zbrali kar 565, 30 evrov za humanitarno akcijo Od srca do srca (več o akciji na www.odsrcadosrca.info).

Spoštovani novinarji in medijska uredništva!

V soboto, 24. 8. 2019 smo v velikem slogu otvorili projekt Goriški smeh. Dogodka, ki je potekal na stopnišču Eda centra ob spomeniku Edvarda Rusjana, se je udeležilonekaj manj kot tisoč obiskovalcev. Lahko bi rekli, da smo z izjemno predstavoJureta GodlerjainTilena Artačakončno izkoristili potencial stopnišča Eda centra, po katerem je odmeval smeh in navdušenje. Seveda pa smo poskrbeli tudi zato, da smo prijetno združili s koristnim – na predstavi smo zbrali kar565, 30 evrov za humanitarno akcijo Od srca do srca(več o akciji nawww.odsrcadosrca.info).

Po odličnem začetku vas z navdušenjem vabimo na naslednjo stand-up poslastico, ki bo na sporeduv soboto 7. 9. 2019 v senci Borovega gozdička, s pričetkom ob 19h.Na prve šolske dni nas bosta obiskala komika hrvaških korenin. Prvi -Domagoj Pintarić, znan tudi pod vzdevkom ,tipični zagrebški nergač’, je komik, ki ga vse moti in jezi. Prekipeva od frustracij, ki jih brez zadržkov zapakira v komično zgodbo in prenese publiki. Drugi -Andrija Golubić, znan kot nov ambasador stare Jugoslavije, pa nas bo spomnil, zakaj je avtomobil znamke Yugo v srcih prebivalcev bivše skupne republike.

Dogodek je brez vstopnine!

V primeru slabega vremena se bo izvedel na drugi primerni lokaciji.

Kot vedno pa smo odprti tudi za Vaše predloge in Vam skozi celoten projekt, po predhodno izraženi želji, ponujamo priložnosti za:

individualne intervjuje (organizatorji, izvajalci, glasbeniki),visoko-resolucijske fotografije in press material,"phonerje" oziroma izjave prek telefona,radijska in TV gostovanja inmožnost akreditiranja.

Hvala za podporo v Vašem mediju. Prosili bi Vas za povezavo/scan/ect. do objavljenega članka, da ga lahko širimo naprej.

Zavaše individualne željein vse dodatne informacije se obrnite nasara.grmek@kgs.si.

Ne pozabite, SMEH JE POL ZDRAVJA.

Več informacij o Goriškem smehu dobite naFacebook dogodku,Facebook profilu KGŠali nauradni spletni strani KGŠ-ja, kjer lahko spremljate aktualne novosti in vse tisto kar Vas o festivalu zanima.

Avtorja priloženega foto materiala: Tiffany Briski in Tomaž Povodnik

Foto: Tiffany Briski in Tomaž Povodnik

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!