Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

VEČ KOT 20.000 OBISKOVALCEV V ARBORETUMU UPIHNILO 10 SVEČK ČAROBNEGA DNE

V oazi cvetja, kaktusov, metuljev in dinozavrov je prvo nedeljo v septembru potekal prav poseben dan. Sončno nedeljo je začinilo čarobno dogajanje, ki je privabilo številne otroke, ki so skupaj s svojimi družinami obiskali prireditev Čarobni dan, ki je letos praznovala 10. rojstni dan. Dogodek namenjen najmlajšim in njihovim staršem je tokrat gostil več kot 20 tisoč obiskovalcev, le-ti pa so se prepustili prijetnemu vzdušju ter uživali v številnih dogodivščinah ter aktivnostih, ki so se odvijale v kotičkih čudovitega cvetličnega parka. V zelenicah Arboretuma so zaživele ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, družabna srečanja, zanimivi nagradni izzivi ter številne zabavne dogodivščine.

VEČ KOT 20.000 OBISKOVALCEV V ARBORETUMU UPIHNILO 10 SVEČK ČAROBNEGA DNE

V oazi cvetja, kaktusov, metuljev in dinozavrov je prvo nedeljo v septembru potekal prav poseben dan. Sončno nedeljo je začinilo čarobno dogajanje, ki je privabilo številne otroke, ki so skupaj s svojimi družinami obiskali prireditev Čarobni dan, ki je letos praznovala 10. rojstni dan. Dogodek namenjen najmlajšim in njihovim staršem je tokrat gostil več kot 20 tisoč obiskovalcev, le-ti pa so se prepustili prijetnemu vzdušju ter uživali v številnih dogodivščinah ter aktivnostih, ki so se odvijale v kotičkih čudovitega cvetličnega parka. V zelenicah Arboretuma so zaživele ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, družabnasrečanja, zanimivi nagradni izzivi ter številne zabavne dogodivščine.

Fotograf: Marko Pigac

Veselo pa je bilo tudi na Čarobnem odru. Za glasbeno vzdušje polno čarovnije so skrbeli:Nuša Derenda, Omar Naber, Rebeka Dremelj, Eva Černe, Nuška Drašček, Alenka Gotar, Regina, Anže Šuštar, Pepel in kri, pevska šola Alenke Gotar, glasbeni studio Osminkain drugi. Pisani druščini se je pridružil tudičarodej Toni, manjkalo pa ni niti plesnih nastopov ter adrenalina, ki ga je čudoviti zgodbi Čarobnega dne dodala akrobatska skupinaDunking Devils.

Fotograf: Rok Bračovnik, za Studio Železna

Fotograf: Tit Bonač, za Studio Železna

Fotograf: Tit Bonač, za Studio Železna

Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna

Fotografija : Čarobni dan

Fotograf: Tit Bonač, za Studio Železna

Ujeli smo tudi številne znane obraze ter prisrčnega Zdravka Lidla, ki je tokrat otroke zabaval s številnimi aktivnostmi ozaveščanja o zdravi prehrani in z njimi tekel na Čarobnem teku Zdravka Lidla.

Fotograf: Rok Bačovnik, za Studio Železna

Prireditev pa je letos bila še toliko bolj slavnostna, saj jeČarobni dan praznoval jubilejno 10. obletnico.Vse najboljše in zahvalo za vsa prizadevanja zadnjih deset let so organizatorkiBarbari Novak iz Zavoda Zaupanjeizrekli številni znani obrazi ter navdušeni obiskovalci. Barbara je ob melodiji pesmi "Vse najboljše" razrezala torto, ki so jo ustvarili v Loliti Kaval Group in z besedami hvaležnosti zaključila:"V meni je vrelec neštetih čustev, spominov in utrinkov, ki jih zbiram in hranim že dobrih 10 let. Ne morem opisati vseh teh čutenj, lahko rečem le najlepša hvala moji družini, najožji ekipi, vsem sodelavcem, poslovnim partnerjem in podpornikom Čarobnega dne. Verjetno si velika večina niti približno ne zna predstavljati, kaj vse stoji za organizacijo tako obsežne in pestre prireditve s toliko raznolikimi aktivnostmi za otroke in starše. Hvaležna sem vsakemu sodelujočemu posebej. Upam, da se bo podpora vseh dosedanjih poslovnih partnerjev nadaljevala, kajti organizacija tako velike prireditve zahteva ogromno finančnih sredstev. Seveda pa bom vesela tudi vsakega novega podpornika, ki se nam morda pridruži v prihodnje, saj bomo lahko le tako še boljši in ponudili še več zanimivih vsebin našim cenjenim obiskovalcem."

Fotograf: Tit Bonač, za Studio Železna

Vsekakor je letošnji Čarobni dan bil nekaj nepozabnega in zagotovo si ga bodo številni obiskovalci shranili v mozaik tistih lepših spominov letošnjega poletja.

Več fotografij v visoki resoluciji.KLIKza prenos.

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

Foto: Marko Pigac, Rok Bračovnik

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!