Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Jutri vabimo na predstavitev jesenskega festivalskega dogajanja na Krasu in v Brkinih

dogajanje na Krasu in v Brkinih je v jeseni polno festivalov. Želimo vas opomniti, da jih jutri podrobneje predstavimo in vas znova vabimo na novinarsko konferenco, namenjeno predstavitvi jesenskega dogajanja na Krasu in v Brkinih. Pridružite se nam jutri, v sredo, 4. septembra, ob 11. uri, v Kobilarni Lipica. Zbrali se bomo na osrednjem parkirišču ob vstopni točki v Kobilarno Lipica, od koder se bomo skupaj podali na zelene lipiške travnike.

Spoštovani,

dogajanje na Krasu in v Brkinih je v jeseni polno festivalov. Želimo vas opomniti, da jih jutri podrobneje predstavimo in vas znovavabimo na novinarsko konferenco, namenjeno predstavitvi jesenskega dogajanja na Krasu in v Brkinih. Pridružite se nam jutri, v sredo, 4. septembra, ob 11. uri, v Kobilarni Lipica.Zbrali se bomo na osrednjem parkirišču ob vstopnitočki v Kobilarno Lipica, od koder se bomo skupaj podali na zelene lipiške travnike.

V priponko smo vam dodali tako vabilo na novinarsko konferenco kot koledar jesenskih festivalov in pomembnejših prireditev.

Veselimo sesrečanja z vami,Sara BašaTuristično informacijski center Štanjel

Javni zavod Komenski Kras

Grad Štanjel

Štanjel 1a

6222 Štanjel

T:+386 5 769 00 56

@:tic.stanjel@stanjel.eu

W:www.stanjel.eu

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!