Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Jan Plestenjak ponovno očaral srečno izbranko

Jan Plestenjak je dal besedo in skupaj z največjim mariborskim nakupovalnim središčem ponovno pripravil nepozaben večer za simpatično izbranko. Šarmantni pevec pričara nasmeh na obraz in ogreje srca, takoj ko vstopi v prostor. Srečno Europarkovo nagrajenko Dorotejo Solatnik in njene najbližje pa je presenetil kar na njenem domu v Mariboru. Ob romantičnih zvokih kitare in Janovem žametnem glasu je bil neverjeten večer zagotovljen. Za praznični december pa Europark v sodelovanju z Janom pripravlja še eno prav posebno glasbeno presenečenje.

Jan Plestenjak ponovno očaralsrečno izbranko

Jan Plestenjak je dal besedo in skupaj z največjim mariborskim nakupovalnim središčem ponovno pripravil nepozaben večer za simpatično izbranko. Šarmantni pevec pričara nasmeh na obraz in ogreje srca, takoj ko vstopi v prostor.Srečno Europarkovo nagrajenko Dorotejo Solatnik in njene najbližje pa je presenetil kar na njenem domu v Mariboru. Ob romantičnih zvokih kitare in Janovem žametnem glasu je bil neverjeten večer zagotovljen. Za praznični december pa Europark v sodelovanju z Janom pripravlja še eno prav posebno glasbeno presenečenje.

Baje, da je iz Maribora

V Europarku Maribor so v sodelovanju s priljubljenim slovenskim pevcem, ki ga poznamo po hitihSoba 102, Ona sanja o Ljubljani, Večja od nebain številnih drugih, pripravili posebno glasbeno poslastico. V sklopu poletne nagradne igre, ki je potekala naEuroparkovem družbenem omrežju Facebook, so izžrebali nagrajenko Dorotejo Solatnik iz Maribora in ji podarili Janov koncert kar iz udobja doma. Ob koncu večera nam jesrečna nagrajenka zaupala:"Noro in čudovito presenečenje! Dogodek, ki si ga ne moreš predstavljati, če ga resnično ne doživiš. Hvala Europark in hvala Jan Plestenjak, da si prišel v našo dnevno sobo in zapel svoje najljubše pesmi."

Praznično presenečenje z Janom

Posebno presenečenje, ki ga Europark Maribor pripravlja v sodelovanju s priljubljenim Janom Plestenjakom, bo v prazničnih dneh še bolj čudovito. V decembru bo namreč Jan za devetsrečnežev, ki bodo izžrebani v nagradni igri treh nakupovalnih središč (Europark Maribor, Citycenter Celje in Citypark Ljubljana), pripravil prav poseben koncert pri njem doma.Ja, prav ste slišali. Deseti"Janov koncert pri vas doma" se bo zgodil kar pri Janu doma.Nagradna igra bo objavljena na Facebook straneh nakupovalnih središč. Če želite v melodijah Janovih hitov pri njem doma uživati tudi vi, sledite objavam na Europarkovih družbenih omrežjih.

MAG. TJAŠA TONI SKUBIC

svetovalka

GSM:+386 40 512 880

Email:tjasa.toni-skubic@ippr.si

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

Foto: Urška Culiberg

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!