Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Tyra Barada ubranila naslov evropske mladinske taekwondo prvakinje

Na Evropskem mladinskem in članskem taekwondo prvenstvu v Sarajevu je Tyra Barada včeraj ubranila naslov evropske mladinske prvakinje do 45 kg. V finalu se je v težkem boju merila z angležinjo Taylor Smith in uspela potrditi, da je med mladinkami v svoji kategoriji najboljša v Evropi. Danes se bo v finalu za naslov evropskega prvaka pomeril še Žiga Zagoranski.

TYRA BARADA UBRANILA NASLOV EVROPSKE PRVAKINJE.

NA EVROPSKEM MLADINSKEM IN ČLANSKEM PRVENSTVU ZA NAŠE V IGRI ŠE PAR NASLOVOV.

Sobota, 12. oktober – Na Evropskem mladinskem in članskem taekwondo prvenstvu v Sarajevu je Tyra Barada včeraj ubranila naslov evropske mladinske prvakinje do 45 kg. V finalu se je v težkem boju merila z angležinjo Taylor Smith in uspela potrditi, da je med mladinkami v svoji kategoriji najboljša v Evropi. Danes se bo v finalu za naslov evropskega prvaka pomeril še Žiga Zagoranski.

Od naših je tekmovanje že končal Oleksandr Tyutyunnyk v kategoriji do 74 kg, ki je izgubil boj v 3. krogu. Ostale naše pa nastop čaka še danes, s čimer lahko tekmovalci iz Maribora domov prinesejo še kakšno titula.

Celotno ekipo mariborskih tekmovalcev sestavljajo:

Člani (Maribor):

Alen Preložnik-Kategorija(57)

Mladinci (Maribor):

Tyra Barada-Kategorija(45) , Timotej Zavec-Kategorija(62), Žiga Zagoranski-Kategorija(56), Sven Hojs-Kategorija(62), Oleksandr Tyutyunnyk-Kategorija(74), Bian Nabernik-Kategorija(50)

Slovenija je na tekmovanju osvojila še eno zlato medaljo. V kategoriji do 60 kg je naslov evropske prvakinje osvojila Larisa Slemenšek. Ali Botonič je k temu dodal še bronasto medaljo v kategoriji do 68 kg mladinci.

Neva Čuček

Foto: TBS

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!