Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

DRAGULJI IN PLEMENITI KAMNI V CANKARJEVEM DOMU

V Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani bodo v soboto, 19. in v nedeljo, 20. oktobra, na ogled minerali, fosili in nakit.

DRAGULJI IN PLEMENITI KAMNI V CANKARJEVEM DOMU

V Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani bodo v soboto, 19. in v nedeljo, 20. oktobra, na ogled minerali, fosili in nakit.

Na letošnjem Mineralfestu, pod naslovom Dragi kamni v plemenitem nakitu, bo med drugim potekala izjemno zanimiva delavnica brušenja plemenitih kamnov z Višjo strokovno šolo Sežana, udeležili pa se boste lahko tudi vodenega ogleda digitalnega planetarija o razvoju zvezd in planetov, usodah svetov in razvoju življenja.

Ker kulinarika postaja trend najbolj obiskanih dogodkov, so organizatorji pripravili še razstavo Kulinarika in kamen, na kateri bodo na ogled praktični izdelki kamnitih izdelkov za uporabo v gostinstvu in turizmu.

Mineralfestu, na katerem bodo sodelovali razstavljalci iz Slovenije, Italije, Nemčije, Indije, Kitajske, Srbije in Hrvaške, se pridružuje še Prirodoslovni muzej Slovenije z edinstvenimi minerali, poznanimi v svetu dragih in okrasnih kamnov. Obrtno podjetniška zbornica Slovenije pa se bo predstavila z unikatnimi zlatarskimi in draguljarskimi izdelki, Zlatarska šola Mengeš bo imela delavnico, na kateri si bodo obiskovalci lahko sami izdelali svoj kos nakita.

Program je objavljen na https://mineralfest-ljubljana.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mineralfest, Velika sprejemna dvorana Cankarjevega doma, Ljubljana

Sobota, 19. 10.2019, med 9.00 in 19.00

Nedelja, 20.10.2019, med 9.00 in 19.00

Vstopnice na voljo v Cankarjevem domu, TIC Ljubljana, STIC Ljubljana.

Informacije za medije: Marjana Zupan, 031 669 245, info@mineralfest-ljubljana.com

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!