Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

PREMIERA NOVE HBO SERIJE „VARUHI“ (ang. WATCHMEN)

21. OKTOBRA NA HBO GO IN HBO IZVRŠNI PRODUCENT IN SCENARIST DAMON LINDELOF

PREMIERA NOVE HBO SERIJE

„VARUHI“

(ang. WATCHMEN)

21. OKTOBRA NA HBO GO IN HBO

IZVRŠNI PRODUCENT IN SCENARIST DAMON LINDELOF

Ljubljana, 14. oktobra 2019

Premiera nove HBO serije Varuhi (Watchmen), ki se odvija v alternativni sodobni resničnosti v ZDA, kjer so superjunake oblasti izobčile zaradi njihovih nasilnih metod, bo 21. oktobra na HBO GO. Ta dan bo prva epizoda premierno predvajana tudi na HBO kanalu, in sicer ob 20.00h, nove epizode pa bodo predvajane vsak ponedeljek ob enakem času, ob ponedeljkih bodo nove epizode na voljo tudi preko storitve HBO GO.

Izvršni producent Damon Lindelof (dobitnik emmyja za seriji programa HBO "Izgubljeni" in "Ostali") prinaša nostalgijo izvirnega, istoimenskega subverzivnega stripa, medtem ko skuša v zgodbo vnesti lasten pristop in ideje. Med glavnimi liki so zamaskirani uporniški odpadniki in pregnani superjunaki. Nekateri se združujejo in poskušajo začeti revolucijo, drugi pa jo istočasno poskušajo zaustaviti.

Regina King je na čelu igralske zasedbe v vlogi Angele Abar z dvema maskama: ena je obraz vodilne detektivke pri policiji v Tulsi, druga pa je vloga žene in matere treh otrok. Med igralci so še Jeremy Irons kot ostareli lord britanskega dvorca, Don Johnson kot načelnik policije Judd Crawford, Jean Smart kot agentka FBI Laurie Blake ter Tim Blake Nelson kot detektiv Looking Glass.

Izvršni producent in scenarist serije je Damon Lindelof, Nicole Kassell in Stephen Williams sta režiserja in izvršna producenta, Tom Spezialy in Joseph Iberti pa sta prav tako izvršna producenta. Serija je nastala po istoimenskem stripu avtorja Davea Gibbonsa, katerega je izdal DC.

NAPOVEDNIK: https://www.youtube.com/watch?v=gfNwe-JpoBw

FOTOGRAFIJE V VISOKI RESOLUCIJI: https://filecloud.hbo.hu/url/cxjuan43xzgb

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Severnoj Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

HBO Adria d.o.o.

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

Foto: HBO Adria d.o.o.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!