Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

BRUCOVANJE in GORIŠKI SMEH

Za nami je še ena uspešna predstava v sklopu projekta Goriški smeh.

Spoštovani mediji in medijska občinstva!

Za nami je še ena uspešna predstava v sklopu projekta Goriški smeh. V soboto, 12. 10., sta za krepitev naših trebušnih mišic poskrbela soimenjaka Boris Kobal in Boris Devetak s predstavo Radio Poper. Naslednja predstava - ki je tudi zadnja v sklopu tega uspešnega projektaGoriški smeh -Profesor Kuzman mlajši, se bo odvijala vsoboto, 19. 10. ob 19.00, na Trgu Edvarda Kardelja (med Mestno občino Nova Gorica in Restavracijo Vrtnica). Velja opozoriti, da se bo predstava v primeru slabega vremena izpeljala vavditoriju Gimnazije Nova Goricavdvorani Milojke Štrukelj. Število gledalcev je v tem primeru omejeno, zato svetujemo, da tisti željni predstave, pridejo kakšno minuto pred začetkom, in si tako zagotovijo sedež. Dogodek pa je seveda v vsakem primeru brezplačen.

S predstavo Profesor Kuzman mlajši pa ne zaključujemo sobotnega dogajanja v mestu vrtnic. V nočnem klubuMarko Polonamreč pripravljamoKGŠ Brucovanje. Za dobro vzdušje bo poskrbel vsem Primorcem dobro poznan DJ Janko, nepogrešljivi rokerji AC/DC cover band in eno največjih slovenskih glasbenih imenBig Foot Mama. Poleg vseh izjemnih glasbenih imen pa bodo tekom večera potekale tudi razne spoznavne igre ter izbor miss in mistra Brucovanja.

Za vaše individualne želje in vse dodatne informacije se obrnite nasara.grmek@kgs.sialina 031 733 962.

Več informacij o KGŠ Brucovanju dobite naFacebook dogodku,Facebook profilu KGŠali nauradni spletni strani KGŠ-ja, kjer lahko spremljate aktualne novosti in vse tisto kar Vas o festivalu zanima.

Foto: KGS

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!