Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev na Jesenicah

RTV Slovenija na obisku: Varuhinja sprašuje in odgovarja

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev na JesenicahRTV Slovenija na obisku: Varuhinja sprašuje in odgovarja

Zakaj potrebujemo javno RTV? Zakaj plačujemo RTV-prispevek? Koliko oglasov predvaja javni medij? Kdo odloča o programu?

Imate tudi vi vprašanje, ki bi ga radi zastavili varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija, Ilinki Todorovski, ali njenim gostom?

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski, Foto: Adrian Pregelj, RTV SLO

Odgovore bomo skupaj iskaliv sredo, 23. oktobra 2019, ob 19.30 uri v Občinski knjižnici Jesenice.Varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija, Ilinki Todorovski se bosta pridružilaJan Novak, dopisnik TV Slovenija z Gorenjske in voditelj informativnih oddajterAljana Jocif, dopisnica Radia Slovenija z Gorenjske.

Ilinka Todorovski, varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija, odpira dialog z javnostjo, v katerem si ustvarjalci vsebin in pristojni za delovanje zavoda z občinstvom medsebojno prisluhnejo, izmenjajo mnenja, predvsem pa pojasnjujejo, kakšna je vloga javnega medijskega servisa v današnjem času. Varuhinja obiskuje slovenska mesta, kjer skupaj z lokalnimi dopisniki in drugimi znanimi obrazi in glasovi RTV Slovenija sprašuje, pojasnjuje in odgovarja na konkretna vprašanja.

Vstop na dogodek je brezplačen, vabljeni vsi gledalci, poslušalci in bralci RTV vsebin ter drugi uporabniki storitev javnega medijskega servisa.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija

Služba za komuniciranje RTV Slovenija21. oktober 2019 ob 09:11Ljubljana, Jesenice - MMC RTV SLO

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!