Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

RUDOLF GAS (FEAT. VLATKO STEFANOVSKI) MLAD FANT NA PERONU

Vsestranski glasbenik Rudolf Gas predstavlja svoj novi singl "Mlad fant na peronu". Nova skladba bo svoje mesto našla na njegovem drugem samostojnem albumu, ki bo prav kmalu ugledal luč življenja.

RUDOLF GAS (FEAT. VLATKO STEFANOVSKI) MLAD FANT NA PERONU

Vsestranski glasbenikRudolf Gaspredstavlja svoj novi singl"Mlad fant na peronu". Nova skladba bo svoje mesto našla na njegovem drugem samostojnem albumu, ki bo prav kmalu ugledal luč življenja.

Iz kolekcije 9. avtorskih skladb, ki pišejo glasbeno zgodbo novega albuma, je Rodolf Gas že predstavil dva singla -"Del neba"ter"Svet planet", tokrat pa se jima pridružuje še sveža glasbena poslastica"Mlad fant na peronu".

Rudolf Gas po junijskem singlu "Svet planet" izdaja novo skladbo - "Mlad fant na peronu". Glasbo je napisal sam, besedilo pa je ustvaril Rok Vilčnik. Gost pri tej skladbi je Vlatko Stefanovski, s katerim Rudolf nadaljuje dolgoletno glasbeno sodelovanje, ob tem pa dodaja:"Iz začetnega uradnega poznanstva je najin odnos prešel v veliko medsebojno spoštovanje na več ravneh. Vesel sem, da se je Vlatko odzval mojemu povabilu in v mojo skladbo vtkal svoj pečat čustev ter ji dodal posebno izpovedno sled."

Uresničila sta idejo o skupni pesmi, Rok Vilčnik pa ji je dodal dramatično pripoved, ki jo lahko doživljamo kot filmske prizore ali kot odseve neke realne življenjske zgodbe.

Bliža pa se torej izid novega albuma Rudolfa Gasa z naslovom "Svet Planet", promocijski koncert bo že 20. novembra 2019 v Orto baru.

Fotografija: Matej Kramžer

KLIK ZA PRENOS PRESS MATERIALA (FOTOGRAFIJE, MP3 NOVE SKLADBE,...)

KLIK ZA OGLED VIDEA NOVE SKLADBE MLAD FANT NA PERONU

KLIK ZA OGLED VIDEA PREJŠNJE USPEŠNICE SVET PLANET

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

Foto: AVI, Matej Kramžer

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!