Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Si za črni humor brez cenzure?

Če si na vprašanje v naslovu odgovoril/a z JA, potem vabljen/a v četrtek, 24.10.2019 ob 19h, v Dom Kulture Gornja Radgona na Večer črnega humorja.

Če si na vprašanje v naslovu odgovoril/a z JA, potem vabljen/a v četrtek, 24.10.2019 ob 19 h, v Dom Kulture Gornja Radgona na Večer črnega humorja. Pozor! Čas se izteka!

Vstopnice gredo h koncu.Zato hitro v akcijo! Pravijo, da je tisto, kar je prepovedano, po navadi tudi najslajše. In to očitno drži tudi v stand-upu, saj je črni humor v zadnjih nekaj letih popolnoma obnorel Slovenijo.Večer črnega humorjaje nevsakdanji večer zabave in smeha, stand up komedija brez filtra in brez cenzure, ko komiki nehajo skrbeti o primernem in neprimernem ter na odru povedo vse, o čem se po navadi ne pogovarjamo na glas.Nastopili bodo: Sašo Stare, Martina Ipša, Željko Čakarević a.k.a. Željkić & Željudin, Rok Bohinc in Marko Žerjal. Predstava bo v Domu Kulture Gornja Radgona. Organizator je Zavod KULTPROTUR Gornja Radgona. Cena vstopnice: 15,00€ Predprodaja: TIC Gornja Radgona Kerenčičeva ulica 16, 9250 Gornja Radgona

DOGODKI

NAJEM KOMIKA

SVETOVANJE

KOLEDAR

LADIES NIGHT STAND UP 19. 11. 2019 - Maribor 20. 11. 2019 - Ljubljana

PREDBOŽIČNI STAND UP 17. 12. 2019 - Maribor 18. 12. 2019 - Ljubljana

IMATE PRIMEREN PROSTOR ZA DOGODEK? Kontaktirajte nas TUKAJ

VEČDOGODKOV

Iščete način, kako vnesti nove moči v vaš kolektiv? Kaj narediti, da bo ekipa bolj povezana in motivirana za nove izzive? Jih želite nagraditi za dobro delo?

Najzabavnejši team building za vaše podjetje. Smeh povezuje, sprošča in motivira. Naj bo vaša delovna ekipa vesela in polna elana. Pridite na kakšen stand up večer ali povabite komika, da se udeleži vašega dogodka in popestri poslovno zabavo s smehom.

Želite tudi vi organizirati večer stand up komedije?

Imate goste, ki želijo zabaven program (dogodki za podjetja, rojstni dnevi, abrahami, razna praznovanja, poroke…) in ne veste kako pripraviti dogodek, koga od ustvarjalcev poklicat, kako sestaviti program…? Program lahko zagotovimo v slovenskem, angleškem, hrvaškem, srbskem jeziku – v kolikor želite, pa vam lahko poiščemo tudi komika, ki bo vaše goste zabaval v njihovem jeziku. Svetujemo vam primeren program, naredimo celoten scenarij in scenosled dogodka, tako da se vam ne bo treba ukvarjati z organizacijo dogodka. Že več kot 10 let zagotavljamo kakovosten program za največje in tudi manjše kolektive, saj program prilagodimo, vsebinsko in cenovno, dogodku primerno.

Pošljite nam povpraševanje najanja@standupsi.comin poslali vam bomo ponudbo.

Pišite najanja@standupsi.comin preverite proste termine. Na tole sporočilo ne odgovarjajte, ker ne bo prebrano, saj je tale naslov novice@standupsi.com namenjen samo pošiljanju novičk.

O NAS StandupSI.com - Zavod za kulturo Maribor že več let organizira in izvaja prireditve najvišjega ranga. •www.standupsi.comwww.hitstandup.si

SLEDITE NAM Youtube Facebook Instagram

KONTAKT Tel:+00 386 41 441 540 eMail:janja@standupsi.com Web:www.standupsi.com

Foto: StandupSI.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!