Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Viasat Explore v novembru

Zanimive serije na TV kanalu Viasat Explore v novembru 2019

Zanimive serije na TV kanalu Viasat Explore v novembru 2019

Zanimive serije na TV kanalu Viasat Explore v novembru 2019: Mega zračni prevozi, Črna noč v gozdu in serija Ribiška cona.

Mega zračni prevozi, premierno od sobote,2. novembra, ob 17.00Ta serija je posvečena šest milijard dolarjev vredni industriji zračnega prevoza, njenim ljudem in nenavadnim predmetom, ki jih prevažajo z letali. Med drugim bomo priča 36-urnemu prevozu lososov z norveškega arktičnega kroga do japonskih restavracij s sušijem, prevozu enega največjih komercialnih satelitov do vesoljskega izstrelišča, prevozu 61 vrhunskih konjev za preskakovanje ovir do prizorišča tekmovanja v Hong Kongu, prevozu sestavnih delov Formule 1 v Avstralijo ter osupljivi redni letalski liniji za prevoz rož za valentinovo do največje dražbe cvetja na svetu in njene poslovalnice v velikosti Monaka. Prav tako bomo spoznali, kako poteka vodenje največjega zračnega vozlišča v Veliki Britaniji, letališča East Midlands, kar vključuje vse od popravil vzletno-pristajalne steze do presenetljivo zapletenega varovanja vzletišča pred pticami.

Črna noč v gozdu, vsak ponedeljek v novembru,od 4. novembra, ob 21.00Če se nocoj odpravljate v gozd, raje ne pojdite sami … nadenite si drvarsko srajco in uživajte v naravi z nami. Vsak ponedeljek zvečer vas bodo pričakale zaporedne epizode serij Sanjske brunarice, Mojstri z motorko, Gozdovniki in več!

Ribiška cona, vsak petkov večer in sobotni večer, od 1. novembra, ob 21.00Oh, ti sveta trska! Pred nami je nova sezona ribolova. Morda nikoli več ne boste dobili lepše priložnosti za ogled vaših najljubših ribiških oddaj, kot so Rečne pošasti, Misija:ribolov in še mnoge, mnoge druge.

Foto: Back2back

Foto: Back2back

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!